astra g koltuk ısıtma montajı.

koltuk ısıtmalar eskidi :D

galiba fırsat bulamadı resimleri eklemeye....

güzel iş.. şu kış aylarında kesinlikle lazım. illa deri koltuk mu olması lazım bu arada bu ısıtmayı yapmak için ?

güzel iş.. şu kış aylarında kesinlikle lazım. illa deri koltuk mu olması lazım bu arada bu ısıtmayı yapmak için ?

Hayır deri koltuk olmasına gerek yok.

valla deri olmasına gerek yok gayet güzel. şimdi resimleri ekleyemememin sebebini anlatayım. ben şu anda sadece 1 tarafı yaptım. onuda bir anda apar topar oldu resim çekemedim. ama diğer tarı yaparken resimleri çekeceğim. en azından yarın koltuğun söküm resimlerini koyacağım

acele etmeden sakin sakin yap :) hatasız olsun.....

ufaktan bir resimle başlıyayım. önde koltuğu yerinden ayrımak için okla işaretli 2 adet vidayı söküyoruz. dikkat edin benim arabada çok sertti. ben 3 alyan bir tanede bosch cırcırlı tornavida kırdım açarken

size önerim iyibir lokma takımı yardımıyla açmanız. ayrıca dikkat. vidaların ağzı torq şeklinde 8 li yıldız gibi. açarken ağzı bozarsanız sonra çok uğraşırsınız

size önerim iyibir lokma takımı yardımıyla açmanız. ayrıca dikkat. vidaların ağzı torq şeklinde 8 li yıldız gibi. açarken ağzı bozarsanız sonra çok uğraşırsınız

evet vidaları sökerken dikkat etmek gerek . vida başlarını bozarsanız vay halinize :)

Geri