Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet montajı bekleyen arkadaşlar vardı kaldığı yerden devam edelim arkadaki vidaları söktükten sonra yandan emniyet kemeri kapağını çıkartıp vidayı sökerek emniyet kemerini koltuktan ayırıyoruz.
koltuğun altındaki fişleri çıkartıp koltuğu tamamen söküyoruz ve dışarı alıyoruz. vidaları çıkarttıktan sonra koltuğu öne itmek yeterli. fişleride sökünce koltuk serbest kalıyor.
resimde gördüğünüz oturma bölümü çift taraflı banlartı çekiyoruz. ben ahmet beyin dediğinin tersine sırtı oturmaya oturmayı sırta koydum keyif sizin nasıl isterseniz öyle yapın
altta döşeme kancaları bunları söktüğünüz yerlere geri takmalısınız