astra g konsola bardaklık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vectra c nin arka koltuktakini nasıl uydurabiliriz şimdi bende heves ettim

yaw süleyman hafta sonunu bekleyecek ne varki. anladım sen heyecan yaratmak istiyorsun. :) kardeşim alttaki hazneyi çıkarmak 1 dakika. bardaklığı yerine takmak 30 saniye. kullanım rahatlığı paha biçilmez. :) hadi hayırlısı olsun bakalım.

aksaraya dün gittim arkadaşlar.aksaray bitmiş bilginize adamlar gözlerinin önüne bile getiremiyolar her girdigim yerde ellerimle anlataraktan uzun uzun acıkladım.1 2 tane dükkan dediki servise sorun başka türlü bılamazsınız.sordugum soru ''teyp boşluguna göre bardaklık varmıdır?'' olmasına ragmen her bir dükkan aracın markası ne dedi.bende herseferinde ''abi uluslararası teyp boşlugu markası önemli degil'' dedim onlar yinede sen bi söyle markasını dediler.2 yaş yaşlandım geldim.sonuç aksaray bitmiş!
ha bide aksesuarcılar var onlar da inatla kalorifere takılan bardaklıllardan niye istemedigime takıldılar.

ızzet senın söyledıgın gıbı bulmak zor ama toyota bardaklık dedıgınde yetkılı servıs anca anlar mesela aksesuarcılarda olcak bırsey degıl anca kalıfor muzuluna takılan basıt eyler önerırler :D

ızzet senın söyledıgın gıbı bulmak zor ama toyota bardaklık dedıgınde yetkılı servıs anca anlar mesela aksesuarcılarda olcak bırsey degıl anca kalıfor muzuluna takılan basıt eyler önerırler :D
Aynende oyle oldu. Gitmisken vites korugu aldim o yaradi bana yoksa elim bos cikacaktim ordan.

:D süleyman yıldız sanayi gibi bir derya da bulamadı ve aynı senaryoyu yaşadı ben aksarayda olmayacağını tahmin etmiştim.yaklaşık 20 tuşa basarak kapımıza kadar gelicek inş. malzeme.

bu arada vites körükleri iyi olmuş :D

Geri