astra g konsola bardaklık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaw süleyman hafta sonunu bekleyecek ne varki. anladım sen heyecan yaratmak istiyorsun. :) kardeşim alttaki hazneyi çıkarmak 1 dakika. bardaklığı yerine takmak 30 saniye. kullanım rahatlığı paha biçilmez. :) hadi hayırlısı olsun bakalım.
ben bayagıdır bir şeye bu kadar katılmamışım yahu :D

evet arkadaşlar taktım bardaklıgı bana göre çokta güzel oldu teyp çerçevesi almak zorunda kaldım belki başka biri başka bi yöntemle yaparda benim aklıma bu geldi ilk.
buyrun resimler :D kusura bakmayın heycan yaptırdıysam direksiyon kumandası yapmaya çalışıyorum da bunu ikinci plana atmıştım :D
07012012018.jpg

burda teyp çerçevesinde onu tutacak yer olmadıgı için yanlarından vida attım zaten vida delikleri gibi delikler var üzerinde o deliklerden uygun olanlarına vida attım
07012012017.jpg

07012012019.jpg

07012012020.jpg

07012012021.jpg

yapacaklara tavsiye ederim kullanımıda rahat oldu hemen kutu kola alıp koydum bakıyım nasıl olcak diye güzel ben begendim.:)

çok güzel süleyman,eline sağlık siparişi veriyorum hemen.teyp çerçevesi ni süper düşünmüşsün.onu kaça aldın ?

vites değiştiriken sıkıntı yok değil mi ?

çok güzel süleyman,eline sağlık siparişi veriyorum hemen.teyp çerçevesi ni süper düşünmüşsün.onu kaça aldın ?

vites değiştiriken sıkıntı yok değil mi ?

saol abi..
hiç bi sıkıntı yaratmıyo teyp çerçevesini 5tl ye aldım. :)

Son düzenleme:
eyvallah süleyman.aldığın adam ebay de dindevices adlı kişi mi? geldiğinde takmayı beceremezsem yanındayım ona göre :)

super olmuş sulayman kazasız belasız kullan maşallah :D

Geri