murat abi bunu fuat abi yaptırıyorEmre bey, boyatma işlerleri ne kadara mal oldu ? ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
murat abi bunu fuat abi yaptırıyorEmre bey, boyatma işlerleri ne kadara mal oldu ? ?
Emre bey, boyatma işlerleri ne kadara mal oldu ? ?
önemli değil toprağım güle güle kullan. ekrana baktıkça beni hatırla... herzaman yardıma hazırım. bi alo kadar yakınBoya atmışken yol bilgisayar ekran kasasına metalik gri uyguladım. ayrıca aydınlatma ışığınıda mavi led uyguladık....
Bu yaptıklarımı birleştirince tekrar fotoğraflama yapacağım...
Ve konsolu takma işlemine başladım .ilk iş ekranı konsoldaki yerine takmak ve eski konsolu yerinden çıkartmak
burada vereceğim adreste değerli üyemiz MOKİA geniş ayrıntılı ı olarak anlatmakta.benden daha çok yardımcı olacaktır...
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=59350
daha sonra eski soketi iptal etmeden yukardaki linkte verdiğim bi şema var ona göre 32 pinli giri soketin bağlantısını yapıyoruz.
bugün saat 20.00 gibi bitti ve hemen foto ekleyim dedim. bana yardımlarını esirgemeyen hemşerim ve sitemizin değerli üyesi BLUE71 isimli üyemiz gökhan" a sonsuz teşekkürler, ellerin dert görmesin . her zaman desteğini esirgemeyen Mokia cengize " de ayrıca teşekkür ederim.
hayırlı olsun emeğinize değmiş güle güle kullanın
doğrudur aklımda ama bulamadım vectra b ler için piyasada çok ama astra g için göremedim.rast gelirse bi link atın bana. Teşekkürler.Çok güzel olmuş güle güle kullanın... Şu kapı açma kollarının metal olanlarından takabilirsiniz çok güzel durur bence.