astra g led gösterge ve yol bilgisayarı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan waycell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ürün çok güzelmiş ancak biz yapamayız mı acaba bunu. Kartonun üzerine bile yapsak gösterge içine sabitledikten sonra sıkıntı yaşatmaz diye düşünüyorum. ama şerit ledin mantığını bilmek lazım bu bağlantıyı oluşturmak için bunun için de elektronikten anlayan bir arkadaş yardımcı olsa dadından yinmez :)

Abi resimlere dikkatli bakarsan bağlantının çok kolay olduğunu anlarsın lehim yapmayı bilen herkes yapar bence. Sen zaten daha öncede yapmıştın o yüzden senin için daha kolay olacaktır

Yazı beklemeye gerek kalmadan bizim elektrikçilerde yapar bişeler herhalde 20 gün beklememize gerek kalmadan alıp yaparız

bence çnemli olan aracıma kendim bir şeyler yapmam elektrikçi devreye girerse ohooooo kimse arabama benden daha fazla değer veremez özenemez

Abi resimlere dikkatli bakarsan bağlantının çok kolay olduğunu anlarsın lehim yapmayı bilen herkes yapar bence. Sen zaten daha öncede yapmıştın o yüzden senin için daha kolay olacaktır

el becerim iyidir ancak elektronik bilgim çok yok. şerit led mantığı uygulanmış burada seri bağlantı yani. Ancak dirençleri nasıl yerleştireceğiz ve kaç ohm olacak onları bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa girişirim ben bu işe :)

Elektrikçiden kastım bu şekilde hazır satılmasıydı yoksa montojda kendi becerımı kullanmak benimde tercihim

el becerim iyidir ancak elektronik bilgim çok yok. şerit led mantığı uygulanmış burada seri bağlantı yani. Ancak dirençleri nasıl yerleştireceğiz ve kaç ohm olacak onları bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa girişirim ben bu işe :)

benim elektronik bilgim hiç yok yarın bizim elektronikteki arkadaşa sorarım ama tahminimce şerit led deki gibi yani aynı dirençleri kullanıyoruz ekonomiyi ayarlamam lazım malum öğrenciyiz baba harçlığıyla yapıyoruz yapacağımızı :D

Elektrikçiden kastım bu şekilde hazır satılmasıydı yoksa montojda kendi becerımı kullanmak benimde tercihim

tanıdığınız elektrikçi varsa daha iyi bu ürün Türkiye de de var ama ben sahibinden e güvenmediğim için bu siteden alıcam gibi

işte o dirençleri nereden bulacağız ya da kaç ohm.
sahibinden linkini koyar mısın samet zahmet olmazsa.

sahibindene angel halka yazarsanız çıkar bunların florasandan olanlarda var bir sürü çeşit var hatta kendi halkanızı kendiniz lide yapabilirsiniz hem ışık şiddetini de kendinize göre ayarlayabilirsiniz yarın örnek birkaç video paylaşırım

Sahibinen e baktım şimdi içime sindi aslında uygulanabilir bi malzeme sadece lehimle işi halledebiliriz ama bizim göstergedeki sarı folyoyu kazıdığımızda araya illa birşey koymamız gerekir çünkü ledlerin ışığı gözü aşırı alır

Geri