astra g' nizin bilmediğiniz özellikleri.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2004 elegance da
Yağmur sensörü,dijital klima,kendiliğinden kararan iç dikiz aynası,krom çerçeveli ibreler, 6 airbag, 4lu cd changer.

Editionda özel ve dolu bir seri.

neyse konuyu dağatmayalım son birşey soruym astra h de kapı açık ikaz lambası ve kapı içinde açınca yanan lamba var mı ? ve kol dayama ?

neyse konuyu dağatmayalım son birşey soruym astra h de kapı açık ikaz lambası ve kapı içinde açınca yanan lamba var mı ? ve kol dayama ?

Kapı açık ikaz lambası var . Yolculuk sırasında kapı açılırsa veya bagaj sesli uyarı veriyor.

Kapının içinde lamba yok.

Kol dayama bende var . enjoy ve üstünde var diye biliyorum.

sendecomfort olsa ne yapcan kim bilir. sana bilyalı gibi gelir heralde.:D

hocam arabana haksızlık etme. guzel arabadır. 2001 model kaçtane arabaya 20-22bin verirler. millet 25-30 a sıfır alırken.

öyle de dostum ne biliym ya alırken çok beğenerek almama rağmen soğudum biraz.sert süspansiyon ve sert direksiyon ve küçük detayların es geçilmesi üzüyo beni.focus alıcam seneye dizel Allah izin verirse ama çok şükür sorunsuz biniyorum şu an.sağlam araba astra.

bu arada ben boş araba hayatta almam :D

Son düzenleme:
yılına göre 2004 elegance full sanruf ve spor koltuklar her modelde yok :D
edıtıon benden ekstra özellık far sensoru ve cc kontrol :D

2004 elegance da
Yağmur sensörü,dijital klima,kendiliğinden kararan iç dikiz aynası,krom çerçeveli ibreler, 6 airbag, 4lu cd changer.

Benim daha önceki 2004 eleganceda 8 hava yastığı vardı. cd changer yerine de CDR500 vardı.

2004 elegance da

6hava yastıgı degılde 8hava yastıgı CDR500 var kapı cıtaları ve kapı kolları gövde rengıyle aynı gerısını yazmıssınız zaten

pek bi özellik yok astra g de.en dolusu bende işte , takoz gibi araba.kapı içine insan bi lamba koyar kapı açık ikaz lambası koyar göstergeye.şu kredi borcum bitsin ben biliyorum yapacağımı.

Küçük Ayrıntıları hep atlamıslar ışıklı güneşlik yok kapı ıcınde lamba yok dedıgın gıbı en onemlısıde kapı acık ıkazı yok ya tanıdıgımızda tıpo var hangı kapısı acıksa gostergede o yanıyor dusun ya o begenmedıgımız tıpo da opeli bu yüzden kınıyorum

arkadaşlar sadece astra g leri konuşalım lütfen. benım elegance de baya bişi var ama ufak detaylar atlanmış hakıaten.kapı açık göstergesi olmaz mı arabada.veya şoför kapısının dibinde inerken aydınlatma olmaz mı.keşke olsaydı.bu idikten sonra selektöre basınca 1 dk farlar yanıyor diyorlar.bizim arabada var mı acab.hoş sohbetler...bi de arkadaşlar 2003 elegance de kaç hava yastığı var.kimisi 4 kimisi 6 diyor?

arkadaşlar sadece astra g leri konuşalım lütfen. benım elegance de baya bişi var ama ufak detaylar atlanmış hakıaten.kapı açık göstergesi olmaz mı arabada.veya şoför kapısının dibinde inerken aydınlatma olmaz mı.keşke olsaydı.bu idikten sonra selektöre basınca 1 dk farlar yanıyor diyorlar.bizim arabada var mı acab.hoş sohbetler...bi de arkadaşlar 2003 elegance de kaç hava yastığı var.kimisi 4 kimisi 6 diyor?

2003-2004 lerde arkada twinport yazıyorsa onda 8hava yastıgı var sanırım dıgerlerinde 4 hava yastıgı var

twinport yazıyor ama ben diğer hava yastıklarının yerini bulamadım.hava yastığı olan yerlerde airbag yazmıyormu.benım araba da 2 önde 2 de koltuklarrın yan tarafında var.

Geri