bu harika bişey gerçekten makliyet tam olarak ne bu olayda?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yardımcı olur herhalde
arkadaşlar cahilligimi bağışlayın bir sorum olacak astranın ön konsolundaki boşluğa mp3 çalar veya orjinal cd çalar takılabilirmi yani onun için gerekli kablolar varmıdır
saygılar...
yaparsan süper olur.ben de zaten su an aracımdan yazıorm wirelessla..arkadaşlar arabasına bilgisayar uygulamak isteyenlere anakart ve gerekli parçalar konusunda yardımcı olabilirim. 17cm x17cm veya 12cmx 12cm hatta komik ama agustos sonunda 10cm x7cm anakartlar var.ve türkiyede. ben bilgisayarı tamamladım ama henüz arabaya uygulamadım. dokunmatik vga girişli monitörü zor temin ettim.
Astra G Orta Konsol Bilgisayar Montaji
Öncelikle orta konsol uygulamasını Forumda kii gibi yapıyoruz.
Orta konsol için havalandırma ve teyp bölümünü bitleştirip LCD ekran için yer açıyoruz.
Sonra bilğisayarımızı Oluşturacak anakart ve güç ünitesini hazırlıyoruz.
Sonra torpido kısmını söküp Kartları toprido kısmının üst gözüne yerleştiriyoruz. üst kısmın arka tarafını açıp kartlarımızın çıkışlarını resimdeki gibi yerleştiriyoruz.
ÖN GÖRÜNTÜ
Sonra torpidonın alt tarafa ses için amplifikatör yerleştiriyoruz.
Anakartın ses çıkışını taktığımız amplifikatöre baglıyoruz.
Daha sonra Amplifaktör çıkışları ve araç Hoparlörlerini bagladıktan sonra torpido gözünü yerine takıp ön kaplamaları yapıyoruz.
Kaplamaları resimlerdeki gibi yapıyoruz
Daha sonra torpido nun kapagına klavyemizi yerleştiriyoruz...
Evet artık Bilğisayarınız hazır. İster yolda giderken GPRS üzerinden veya şehirde Wi-Fi alanlarından internet keyfini yaşayın. ister müzik dinleyin ister film izleyin. ister........
Gerisi Sizin hayal gücünüze kalmış......
Burada Kullanılan malzemeler
işlemci 1.5 Ghz Mini ITX
512 MB RAM
80GB Laptop Harddrive
M2 DC-DC CAR PSU
DVD/CDRW Laptop Combo Drive
Voom2 Case (hacked apart lol) -
8″ LCD VGA Touch Scree -