Bağlantım Doğru mu?
MOKIA (Cengiz Bey)Cevap verirse sevinirim.Aşağıdaki resimde bağlantım doğru mu?Anlayan arkadaşlar inceleye bilirmisiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MOKIA (Cengiz Bey)Cevap verirse sevinirim.Aşağıdaki resimde bağlantım doğru mu?Anlayan arkadaşlar inceleye bilirmisiniz.
Bende bu ozelliği arabamda yapmaya özendim ama renkler arabamda karışık..
2005 astra 1.6 classic sedan..
1 ve 2 numaraları hangi uçlara bağlamam gerekli.. bilgisi olana arkadaşlardan yardım istiyorum..
Devreyi tasarlama amacım zaten aküyü boşatmamak ve çift kilitlemede camları kapatmaktıArkadaşlar herkese merhaba. Geçen yıl bu devreyi arabama bağladım. Bir süre sonra aküm bitti. Devrenin aküyü bitirdiğinden şüphelenerek devreyi söktüm. İki hafta önce devreyi tekrar araca bağladım. Ancak çıkışına ölçü aleti bağladım. Yaptığım denemelerde sadece ikinci kilitte 20 mA kadar bir tetikleme akımının yaklaşık 1 saniyelik süre boyunca geçtiğini tespit ettim. Bu tetikleme palsinden başka camlar kapanırken dahi devreden akım geçmediğini gördüm. Yani kısaca bu devre aküyü boşaltmıyor. Geçen yıl benim akümün ömrü tükenmiş. Bu devreyi herkese şiddetle tavsiye ederim.