cengiz abi söför kapısını açıp kapattıktan sonra yaptım ama kaldırmadı cıt diye ses geliyo ama camlar kıpırdamıyo
Baglantıyı nereden yapmaya çalışıyorsun ve
Yapıgın devrenin anlaşılır bir resmi varmı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cengiz abi söför kapısını açıp kapattıktan sonra yaptım ama kaldırmadı cıt diye ses geliyo ama camlar kıpırdamıyo
resimleri paylaştım cengiz abi yanlışlık var mı?Baglantıyı nereden yapmaya çalışıyorsun ve
Yapıgın devrenin anlaşılır bir resmi varmı.
resimleri paylaştım cengiz abi yanlışlık var mı?
ölçü aletim yok cengiz abi bi senin dediğin gibi deneyeyim peki arabaya bağladığım kablolarda bi yanlışlık var mıDevrede gördüğüm kadarı ile yanlışlık yok ama, bildiğim kadarı ile o rölede ortak uç ortadaki pinler. Bi ölç normalde açık olan, ( röle çekince kısadevre olan ) uçlara bağlyacaksın. bence bu kondansatörün - ucunu bi yana orta pinlere bi bağla. Tabi ölçü aletin varsa ölç emin ol.
Devrede gördüğüm kadarı ile yanlışlık yok ama, bildiğim kadarı ile o rölede ortak uç ortadaki pinler. Bi ölç normalde açık olan, ( röle çekince kısadevre olan ) uçlara bağlyacaksın. bence bu kondansatörün - ucunu bi yana orta pinlere bi bağla. Tabi ölçü aletin varsa ölç emin ol.