Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
devreyi yapan ilk arkadaş ufuk hocamızada teşekkür etmeden geçmeyelim
Ekli dosyayı görüntüle 9418
Ekli dosyayı görüntüle 9419
bütün vectra b lerde mümkün mü bu op com la bakmıştık bir ara öyle bir bölüm bulamadık.mesela hangi modellerinde dediğiniz yapılabilir
kesinlikle katılıyorum
hayir orda diyorki farkli bir yöntem daha var şu şekilde yapiliyor ancak o aküyü bitiriyor diyorgökhan; video da akü bitmesinden bahsediyo ama ne demek istediğini anlamadım tam.akü bitecek mi ?
gökhan; video da akü bitmesinden bahsediyo ama ne demek istediğini anlamadım tam.akü bitecek mi ?
hayir orda diyorki farkli bir yöntem daha var şu şekilde yapiliyor ancak o aküyü bitiriyor diyor
sağlikli olmadiğini bizim yaptiğimizin sağlikli olduğunu anlatmak istemiş zaten akü biter diye bu devreyi yapiyoruz yoksa onunda dediği gibi bi led alip kisa devre yapardik mevzu çözülürdü. Merak etme röle işi bitince akimi kesecak o yüzden devreyi yapiyoruz.
bu devre ile bitmez akünüz. merka etmeyin..
Hayır şimdi adamlar immobilizerden direkt kablo çekiryor cam kaldırmaya. Siz kitleme yaptığınızda bir akıp geçip cam kaldırmayı tetikliyor. ve camlarınız kalıyor fakat tetiklemeyi durduracak bir sistem olmadığı için oradan durmadan elektirk geçiyor, aracınız hareket halinde değilken (Aküyü şarj etmiyorken). Aküyü bir şekilde tüketiyor (Azda olsa)
ama zaten bu modülü yaparken elektiriği kesmek yani sis 2. kitlemeyi devreye soktuğunuzda aldığını röle (atıyorum) 20 sn elektirk akımı geçiyor sonra akımı kesiyor.
hayırlısı olsun...