Astra G Otomatik Cam Kapatma (çift kilitleme ile)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SERKAN CEVAPLAR AÇIKLYICI OLMUŞ GALİBA KARDEŞİM
:kop::kop::kop::kop:
KONUMUN TAKİP EDİLDİĞİNİ GÖRMEK SÜPER BİŞEY. DAHA YAPILMIŞ BİŞEYİ PAYLAŞTIM BÖYLE OLDU. ARABAYA MONTAJIDA PAYLAŞSAM OOO SÜPER OLACAK HERHALDE. DAHA BEN GIK DEMEDEN CEVAPLAR GELİYOR MAŞALLAH

öyle valla :kop:

konunun sabitlenip (ASTRA G ) olarak ekleme yapılmalı başlığa bence...

Kardeş diğer resimleride paylaşayimda ondan sonra bi düzenleme yaparlar herhalde

öyle valla :kop:

konunun sabitlenip (ASTRA G ) olarak ekleme yapılmalı başlığa bence...

evet yapım aşamasında resimler ve montaj resimlerinden sonra konu kesinlikle sabitlenmeli diyorum. Herkes yana yakına bunu arıyor

yağmur yağdım yağacam diyor lütfen yağmasınnn :(

Lİnk çok faydalı elleriniz dert görmesin.
Bence LINK SABİTLENMELİ. :):good:

Yalnız Elektrik işinden anlamadığımda elime almaya korkuyorum böyle işleri. :( sanki yapamam gibi geliyor. Yapsam da arabaya zarar veririm yahut akımı fazla çekip aküyü boşaltır falan filan diye çekiniyorum. :) tabi bunların hepsi bilmediğimden.

gökhan kendını aşıyosun kolay gelsın :)

bu devre degılde camları acıp kapamak ıcın kumandadan devre yaparsanız astra h lerdekı gıbı daha guzel buluş olur hıc ugraşmadan alarm bagla zaten camlar sanruf kapanıyor :D

arkadaşlar bende elektronik parçaların siparişini verdim baya ucuz bişey tutmadı.gelir gelmez kapıyı sökecem çalışırsa eğer resimlerle vectra ya bağlantısını anlatıcam umarım

gçkhan abi resimleri merakla bekliyoruz

evet arkadaşlar sonunda tüm hafta sonumu yiyen çalışmayı başardım. hafta sonumu yiyen diyorum çünkü elektronik bilgim olmadığından kaynaklanıyor. bir sürü aksilikle uğraştım. bu en son bi ara vazgeçip kapatmayı bile düşündüm. ancak saolsun cengizin çok yardımı oldu. yaklaşık 3-4 saatlik telefon görüşmesi yaptık denilebilir.

neyin ne olduğunu bilmediğimden cam motoruna bağladım. e tabi kondansatör gümledi. kabloların dizilimi farklı olduğundan tek kilitleme ile oldu. araba giderken kapıları kapatınca camlarda kapandı falan filan derkeeeennn sonunda oldu. sırayla resimleri ekliyorum sizden ricam resimleri tam bitirmeden yorum yapmayınki resimler sıralı olsun.
Cengiz'e sonsuz teşekkürler demeden geçemeyeceğim. çünkü sinirlerimin gerilip kapatacağım esnada o moral verdi ve devam ettim. söylediklerim gözünüzü korkutmasın benim araç ve elektronik hakkında bilgim olmadığından ve şuan size hazırlayacağım resimli anlatım tarzında bişey olmadığından bu kadar uğraştım. yoksa toplamında sökmesi takması olayı bitirmesi en fazla 1 saatinizi alır.

Geri