Astra G Otomatik Cam Kapatma (çift kilitleme ile)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler Fuat. Bi arda kendiminkini yapayım:)
Keşke fotograf makinesi olsaydı.
Çift kilit cam kaldırma için sürücü kapı döşemesini vs sökmenize gerek yok.
Tüm bağlantı merkezi kilit beyninden daha basit bi şekilde yapılıyor.
Bu şekilde ilk kullananda fuat oldu.
Ben fuata çift kilit yaptım, oda benim arabaya cilla attı bende ona buradan teşşekkür ediyorum. seninde eline koluna sağlık kardeşim.

CENGİZ ne zaman başımız sıkışsa daima yanına geliyoruz, hiç bir zaman olmaz demedin.bizimde çorbada tuzumuz olmuş çok mu? karşılığını ödeyemeyiz ,elimizden bi uğraş gelmiş yapmışız çok mu?anladığım her konuda yardıma hazırım.iyi günlerde kullan...

Son düzenleme:
Teşekkürler Fuat. Bi arda kendiminkini yapayım:)
Keşke fotograf makinesi olsaydı.
Çift kilit cam kaldırma için sürücü kapı döşemesini vs sökmenize gerek yok.
Tüm bağlantı merkezi kilit beyninden daha basit bi şekilde yapılıyor.
Bu şekilde ilk kullananda fuat oldu.
Ben fuata çift kilit yaptım, oda benim arabaya cilla attı bende ona buradan teşşekkür ediyorum. seninde eline koluna sağlık kardeşim.

artık siz kendinize yaptığınızda fotoları bekleriz cengiz bey.merkezi kilit beyninin yerini de öğrenmiş oluruz.elinize sağlık.

DİKKAT !!!

bugün bektaşbütün abimizle takmaya çok yaklaştık fakat role den kaynaklanan bir sıkıntı oluştu.

video da adamın anlattığı gibi her role olmuyor malesef.orda adamın elindeki gibi sarı 12V 1 amper role tedarik etmek gerekli.diğer rolelerle olabilecek olsa bektaş bey kesinlikle takmıştı bügun.

kendisine çok çok teşekkür ederim.

DİKKAT !!!

bugün bektaşbütün abimizle takmaya çok yaklaştık fakat role den kaynaklanan bir sıkıntı oluştu.

video da adamın anlattığı gibi her role olmuyor malesef.orda adamın elindeki gibi sarı 12V 1 amper role tedarik etmek gerekli.diğer rolelerle olabilecek olsa bektaş bey kesinlikle takmıştı bügun.

evet bende malzeme alırken bi çok röle gösterdiler bana ama ben aynısının olmasını istedim ve ondan aldım. acemilikle aynısı olmasına dikkat ettim ama demekki malzemede önemliymiş.:)

DİKKAT !!!

sinir oldum yaaaa.... bi röle bu kadarmı etkili olur :(:(
*** mavi-siyah ile kahve-mavi ölçü aleti ile ölçüyoruz.. ikinci kilitte 12 voltu görüyoruz...
*** diğer kalın kahve ile kırmızı mavi uçlarını rölenin tepesine vurarak :D:D kontakları çelktiriyoruz camların hepsi kapanıyo...
ama bi türlü devre takılınca çalışmıyo...

bi sorum olacak; burdan kaç amper geçtiğini bilen varmı acaba????

Geri