Astra G Rüzgar Egzoz..

servetdilek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu rügzar sesi çıkaran egzoz nası oluyor..bizim astrada normal egzoz ucu(oval) var ses yapmıyor diyebiliriz..başka bi egzoz almadan takılı olan egzoz ucunun içine bişey koyulsa olurmu? yani herhangi bir cihaz ne bilim işte :P

bitane mercedes sprinter dolmuşta duymuştum ben merak etmiştim kime sorduysam bana motoru sıkar boğar demişti zararlıymış heralde nasıl yapıyolar bilmiyorum

arka susturucunun cıkıs son cıksına kucuk kazan koyuyolar ıcınde pervane var yagladıkca cok acuıp ses cıkıyo arkadasım yapturmıstı soktu herhalde vanalıydı acıp kpatabılıyordu zaten yag bıttıkce ses bıtıyor 120 cıvarı yaptırmıstı

eksozun içine pul kaynattır eksozcular bilir

siz yaptırdınız mı? veya yaptıran bir araçta gördünüz mü? güzel oluyor mu?
heralde bide pul ne kadar küçük olursa o kadar çok ses mi çıkıyormuş öle bişey varmış! yada tam tersi..

Egsoz üzerinde ek parça uygulaması yapmak çıkış gazları akışını bozacağı için motorda sıkıntıya ( yakıt, performans, zorlanma) neden olabilir

rüzgar egzost denilen olayı hep ticari araclarda gördüm kango fln 10.000k xenon tkmış bide öttüre öttüre geziyo:)

Ben eski dogan aracıma yaptırmıştım. Çok basıt bir olay son çıkış borusunu çok küçük deliyorlar ve oraya ses yapacak küçük bir boru kaynatıyorlar ses ustanın yeteneğine kalıyor. Fülüt misali ya da normal düdükler gibi öndeki iyi açılandırılmış delik herşeyi hallediyor.

şu an araçta bulunan oval egzoz ucunun içine pul taktırıp ses alamazmıyım? yani çok masraflı bişey istemiyorum..

eksozun içine pul kaynattır eksozcular bilir

pul taktırıp yaptırabilirsin ama arabayı boguyor haberin olsun

Geri