astra g sahipleri bu farlara aşık oldum ben

Morette gibi geldi bana corsa içinde var 1300 demişti adam bana bende bir sey diyemedim tabii ardından..

mdellal' Alıntı:
Junion diye marka varmış ama nasıl bişey bilmiyorum ve int.den de araştırdım bulamadım ...

http://www.superyaa.com/urun.asp?id=733

şuna bak bunlar junyan mış çift angel halkaları var bunun siyah zeminlisi var görünüm şık sipariş edicem ama emin değilim bazı şeylerden .. mercekleri iyi değil diyen bazı şikayetler duydum acaba aksaray a gitsem orda bulabilirmiyim... yanlız orda kredi kartına taksit yapıcakmı...

kimsede yokki kullanmış yada hali hazırda kullanan iyi yada kötü yorum yassın ....fikir versin .. sanki yazmaya üşeniyo opelciler konuyu astra g açtım diyemi ilgilenmiyolar acaba :p

Fk veya Sonar dan daha kaliteli olduğunu duydum ama yine de denemediğim için bişey diyemiyecem ...

bence berbat farlar... angel eyes bundan daha güzel duruyo hemde daha ucuz.. ne özelliği varmışta 1200 fiyat çekiyolar? iki tane cam parçası iki tane plastik parçası

mehmet bence hella al satılık bölümünde kayhan diye bir arkadaş satıyor onlar bence 10 numara görünüş olarak filen bunlardan güzel bence bir bak onlara

Morette'nin özelliği kendinden astarlı olduğu için arabanın rengine boyanabilmesidir.Bir de araba üstünde görüp ona göre yorum yapmak lazım...

yusufaltintepe' Alıntı:
mehmet bence hella al satılık bölümünde kayhan diye bir arkadaş satıyor onlar bence 10 numara görünüş olarak filen bunlardan güzel bence bir bak onlara

evet kayhan daki hella lar çok şık duruyo haklısın ama onda angel halkalar yok :confused: ona sonradan yapmada olurmu bilmiyorum ki ....

ha bide kayhan kayseride ben istanbul ?????

arabanın rengiyle bir olacaksa evet yoksa siyah haliyle hayır igrençççççç....

Geri