astra g sahipleri bu farlara aşık oldum ben

skyeye' Alıntı:
Morette'nin özelliği kendinden astarlı olduğu için arabanın rengine boyanabilmesidir.Bir de araba üstünde görüp ona göre yorum yapmak lazım...

çok doğru tesbit arabada görmek lazım sade far fotosu çok çiğ duruyo arabada olunca karakter kazanıyor...ayrıca benim tavsiye 500 liralık tırışka angellara sakın girme eski orjinal farın aydınlatmasını çok ararsın illede far alacaksan ki bende düşünüyorum... marka olacak ve kendini ispatlamış bi far olacak örnek hella...

arkadaşlar ...ilk sayfada linkleri bulunan...performans hava filtresi ve bujileri araca taktım...artık araç keyif veriyo gerçekten....3000 d/d ye kadar nazlanan araba şimdi 0 dan 5000 d/d e kadar canavar maaşallah....ben kaza asıldım anda oda yola asılıyo ;) genelde bu tür işlerde hep pişman oldum....uzun araştırmalarım sonuç verdi bu sefer inşallah...

vee.. finaL

grnt003oy4.jpg

grnt005nr9.jpg

grnt011ib1.jpg

onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine ..::) :)

güselllllllllll:):)

Yapıressamı arkadaşım öncelikle hayırlı olsun;farların markasını,fiyatını ve nerden aldığını da belirtirsen sevinirim ... :good:

Güle güle kullan, çok şık olmuş:good: Farları gövde rengine boyatsan nasıl durur acaba?

mdellal' Alıntı:
Yapıressamı arkadaşım öncelikle hayırlı olsun;farların markasını,fiyatını ve nerden aldığını da belirtirsen sevinirim ... :good:

teşekkürler kardeş ... farlar HELLA 400 lira bu sitede kayıtlı kayhan nickli arkadaşımdan aldım....farları gövde rengi yapmıcam böyle daha güzel ;).....herkeze teşekkürler...

Geri