slm arkadaşlar ben astra g sedan aracıma celik cant almayı düşünüyorum ama kac inç uygun olur hoş görünsün istiyoeurmm kaclık jant uygun olur yardımlarınızı bekliyorumm.. iyi senelerr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sagol sarper eyvallah ne kadar takmasanda takılıyor kardesım şans yok bızde
İyi günler garaj nasılsınız...
2010 inşallah herkeze sağlık mutluluk para dilediklerini getirsin
Burak abi takma Allah bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar belki düzelir belki daha iyileri çıkar inşallah bozma moralini...
noeliniz mübarek olsun kardeşlerim yeni yıl sarpere chipli 210 hp bi astra burak'a fk marka angellarla beraber müzik tesisatı ve modifiye bluefear burak'a bmw e30 olur m3 olur gönlüne göre borbetli bi bmw banada bi kırmızı a3 versin
slm arkadaşlar ben astra g sedan aracıma celik cant almayı düşünüyorum ama kac inç uygun olur hoş görünsün istiyoeurmm kaclık jant uygun olur yardımlarınızı bekliyorumm.. iyi senelerr
sagol kanka e36 e 46 razıyımnoeliniz mübarek olsun kardeşlerim yeni yıl sarpere chipli 210 hp bi astra burak'a fk marka angellarla beraber müzik tesisatı ve modifiye bluefear burak'a bmw e30 olur m3 olur gönlüne göre borbetli bi bmw banada bi kırmızı a3 versin