Astra G Sahipleri Buraya

bu en ucuzu ya ne pahalısı başlangıç serisi bu aldığım 15 bin lirayada bisikletler var :) kadrosuna göre vites grubuna fren grubuna göre değişiyo frenleri corratec halcon die bi model bisiklet sürmek çok zevkli arabaya zaten yaptım yapacağımı burak daha bişey düşünmüyorum satarken sorun olmasın yeter bu kadar 2 sene daha kullanıp satıcam çünkü yarın adanaya gidicem geldikten sonra gidip alıcam sonra cumartesi pazar sabah 7 de sahildeyim inş. pendikten caddebostan sahile kadar gidip gelirim :)

File

File

bu bisikletin fiyatı çoğumuzun arabasından daha pahalı :) amerikan malı canondale gerçekten süper bi bisiklet görmenizi tavsiye ederim eğer merakınız varsa

8,999 € yani 18,852.91 TL :D

İyi akşamlar beyler...
Çok geçmiş olsun kardeşim dualarım seninle.
babam bugun cagırdılar yarın amelıyat olcak dıye acılen ıstanbul maltepeye geldı ögleden sonra hastaneye yakın otel oda ayırttı hastaneye gıdıp gelmek ıcın sabah amcam amelıyata gırcekmiş ınsallah sag saglım cıkar da allah cocuklarına bagışlar sagol kardeşim allah razı olsun

Vay be,neleri varmış.Bu kadar para verip yorulmak bana göre değil:D
Ya spor olsun diye koşarım,halı saha maçı yaparım ya da bu aralarki bakkala bile araba ile giderim.Eski bisikletim var ama kullanacak ortamım yok.
Tabi zevk meselesi...

zevk meselesi tabi ya yoksa istediğini yap binemezsin imkanın olacakki fırsatın vaktin ki binesin

burak geçmiş olsun bu arada hayırıdr kardeşim ne ameliyatı maltepe demişsin neresindeler maltepenin hangi hastane? bi ihtiyaç olursa haber ver çok yakınım maltepeye ben yarın sabah adanaya gidicem ama çarşamba geri döncem ben olmasam bile arkadaşlara hallettiririz ;)

Geri