Astra G Sahipleri Buraya

Ya yok alacağından değil artislik yapıyor:D

s2000 alıpda depoyu her fullediğimde 200 km yol gideceğimden 529 € veriririm depoyu doldurmadan istediğim kadar km giderim :P yok ya alıcam bu hafta inş. adanadan gelelimde hele bi :)

bu arada kızıltoprakdan alıcam artık görüşürüz kapışırız :D caddede seni geçeceğim kesin sen trafiğe ışığa takılırsın :D

zevk meselesi tabi ya yoksa istediğini yap binemezsin imkanın olacakki fırsatın vaktin ki binesin

burak geçmiş olsun bu arada hayırıdr kardeşim ne ameliyatı maltepe demişsin neresindeler maltepenin hangi hastane? bi ihtiyaç olursa haber ver çok yakınım maltepeye ben yarın sabah adanaya gidicem ama çarşamba geri döncem ben olmasam bile arkadaşlara hallettiririz ;)
maltepe unıversıtesı kardeşim sagol işine gucune bak sen pederın yetışemedıgı yerde yapıcaz bırşey bu kadar akraba var herhalde işe yararlar herhalde :rolleyes:

iyi akşamlar arkadaşlar,enjoy hb araçla şehir dışı 1 depo benzinle max kaç km yapılır.İstanbul,malatya yapcam.

2000-3000 km gider 1 depoyla

ne o 2000 3000 giden :D bora kafan güzel heralde sıfırları bol keseden atıyon :D

ben yazın bi depoyla 800 km gittim ama hiç basmadım 80 90 km 100 ün üstüne hiç çıkmadım her gördüğüm rampada boşa salladım :D normal gidersen 700 rahat gidiyo ;)

hehe kardeşim sinir oluyrm da böyle sorulara ondan öyle yazdım=))arkadaşın diğer mesajlarında da şehir içi kaç gider tarzında sorular vardı,bunlar sorarak olmaz denemek lazım aracı,sakin mi kullancak gazlıcak mı aracın durumu ne bakımlı mı detaylar önemli,haybiye soru sorulmaz=)))

hehe kardeşim sinir oluyrm da böyle sorulara ondan öyle yazdım=))arkadaşın diğer mesajlarında da şehir içi kaç gider tarzında sorular vardı,bunlar sorarak olmaz denemek lazım aracı,sakin mi kullancak gazlıcak mı aracın durumu ne bakımlı mı detaylar önemli,haybiye soru sorulmaz=)))

doğru diyosun bu konu hakkında bi sürü konu açılmış durumda zaten hemen hemen her araç normal kullanımda 550 650 km yol gider zaten ne olursa olsun deposunu ona göre yapıyolar firmalar ama kimse farkında değil :) artık benzin gaz uğraşmicam :P doldur cebe fındık fıstık birasda kuru üzüm tamamdır bas pedala caddede bi gloria jeans den mocha sonra yola devam geri dön pendiğe kadar :D

burak bizimde işimiz düşse bursada eminim sende elinden geleni yaparsın ;)

doğru diyosun bu konu hakkında bi sürü konu açılmış durumda zaten hemen hemen her araç normal kullanımda 550 650 km yol gider zaten ne olursa olsun deposunu ona göre yapıyolar firmalar ama kimse farkında değil :) artık benzin gaz uğraşmicam :P doldur cebe fındık fıstık birasda kuru üzüm tamamdır bas pedala caddede bi gloria jeans den mocha sonra yola devam geri dön pendiğe kadar :D

burak bizimde işimiz düşse bursada eminim sende elinden geleni yaparsın ;)
yaparım aga rahat ol allah dert vermesın başka :)

Geri