Astra G Sahipleri Buraya

teşekkürler hocam cvp için ilk olarak zaten gözüme astra çarpıyprdu bir abimin tavsiyesiyle alfa kafama girdi .Ama astranın bakımlarıda ağır oluyormuş bu doğrumudur birde kronik bir sorunu varmıdır.İlk tercihim astra elengance cd veya elegance olcak daha güçlü duruyor sanki. çelik jant filan.
alfa ıyıdır parca ve ıkıncı el ölu 1 ayevvel fabrıkadan abı aldı jant kapagı bulamadı 146 ya ordan bılıyorum yedek parca sıkıntılı bıraz yoksa guzel arac :)

eyv. burak tekrardan saolasın :) bisikletle gidip geliyorum işe arabayı artık mümkün olmadıkça çıkartmicam en azından yaza kadar :) malum cam filmi muhabbeti var bende söktürmek istemiyorum :)

1 numaraya bırşey demezler bısıklet ıyı ya spor yapmiş olursun :)

yok burak burda çok sıkı 1 numara falan farketmiyo adamlar gördüklerini çeviriyo cezayı yazıyo :) biras böyle takılalım ortalık durulsun hele bi :)

yaz geldı zaten pısıklet daha ıyı az yakar ayakllara kuvvet:D

işten çıktım spora gidiyodum kartal meydanda merdivenler var ordan inicektim yanındada rampa var ordan kızın biri podyumda yürüyomuş gibi yavaş yavaş yürüyodu bende yavaş yavaş gidiyorum onun geçmesini bekliyodum frene dokundum çok hafif arka teker kaydı yere yapıştım yağmur yağıyodu ıslaktı yerler :( kalktım ayağa bakındım bişey yok pedala bi bastım teker kitledi bi baktım jant 8 olmuş :( o düşmeye nasıl öyle olur anlamadım yarın götürcem aldığım yere değiştirsinler 1 haftalık bisiklet o düşmeyle benm ağırlığımla bide yamuluyosa jantı kesin bi sorun vardır bide çift katlı jant var ALLAHTAN dağda bayırda binmedim bide öyle olsaydı kesin kadro kopardı elimde kalırdı...

işten çıktım spora gidiyodum kartal meydanda merdivenler var ordan inicektim yanındada rampa var ordan kızın biri podyumda yürüyomuş gibi yavaş yavaş yürüyodu bende yavaş yavaş gidiyorum onun geçmesini bekliyodum frene dokundum çok hafif arka teker kaydı yere yapıştım yağmur yağıyodu ıslaktı yerler :( kalktım ayağa bakındım bişey yok pedala bi bastım teker kitledi bi baktım jant 8 olmuş :( o düşmeye nasıl öyle olur anlamadım yarın götürcem aldığım yere değiştirsinler 1 haftalık bisiklet o düşmeyle benm ağırlığımla bide yamuluyosa jantı kesin bi sorun vardır bide çift katlı jant var ALLAHTAN dağda bayırda binmedim bide öyle olsaydı kesin kadro kopardı elimde kalırdı...
gecmiş olsun kanka hafıf bısıklet jantla alımunyum alışım degılmı bu olması normal bıyanchı bısıkletlerdede aynı sorun var hemen yamuluyordu sert duşmelerde ıslak zemın kanka allahtan bı yerıne bırşey olmamiş kızın yanı başında duşmende cok kötu olmuş :D

ya kıza bişey dicektimde neyse bunun olmaması lazım alüminyum kadro ama sert alüminyum bişey olmaması lazım heleki janta hiçbişey olmaması lazm bianchi yle bunun kalitesi aynı değil bide mtb bisiklet tek kadro direk dağ bisikleti oluyo ve sağlam oluyolar dağda bayırda zıplaya zıplaya düşe kalka biniyolar buna jantın o düşmeye hiçbişey olmaması lazımdı taksiyle eve geldim kartaldan yarın götürcem kara yılan bizi kabul ederse artık kumasıyla :D

günaydın beyler kara yılanı sabah yıkattım işe geldim şimdi önümde duruyo yanında honda varadero var benim arabadan yüksek duruyo tepeden bakıyo bana :D

Geri