gunaydun hakan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1,6 kac beygır alfa benım arkadasımda 2,0 motor vardı 99 model ucuyordu 150 neydı araba cok şekıl makınalar lpg attı ensonunda pert olduMerhabalar
Arkadaşlar inanın alfa kullanan bir abim sayılacak kadar sevdiğim biri ondada alfa 156 vardı. şimdi satmış ben araba almaya karar verdim 15-16 arasına kadar çıkabilirim.onun tavsiyelerini çok dikkate aldım.Benim arabada verdiğim öncelik görsellik alfa aklıma girmeden önce hep astra diyordum başka bişi demiyordum.şimdi ise 3-4 gündür alfa hakkında baya araştırma yaptım. yanlız haa kararsızım.Alfa ile astra yı karşılaştırmıyorum alfanın üstün olduğunu biliyorum ama ben bu endişelerimi yenemedim bir türlü, benzin bakımından astra 1.6 ile 156 1.6 fark varmı bilemiyorum 2000 ile 2002 model düşünüyorum bütçe bu civarda.Astara cok sade her ne kadar alfa kadar olmasada benim gözümde bir alımlılığı var.ama hala kararsızım ne yapmalıyım?
İkisi arasında kaldım + ve - yönleriyle engin yorumlarınızı bekliyorum.
Cvp veren arkadaşlar teşekkürlerimi iletirim
aynen kanka ya super oldu maşallahastrayla alfa 156 kıyaslanmaz bence sorununu bilmem ama gerçekten süper bi araç italyan harikası alfalar
burak sen ne taktırdın araca hız sabitleyicimi