ALLAH nasip ederse evlendikten sonra ev almazsam 320d istiyorum 2008 2009 model.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
http://www.sahibinden.com/2009_3_20...85594WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_hpvaALLAH nasip ederse evlendikten sonra ev almazsam 320d istiyorum 2008 2009 model.
ınsallah kanka ınsallahaynen ama kırmızı olacak olmadı beyaz artık siyah araba almam
bide evlendiğimde alacak olsam tek kapı almam ailemde var sonuçta onlarla aynı apartmanda oturacağımız için 5 kapı olması şart
hadi hayırlı olsun kazasız belasız kullaninş. hepimize nasip olur bu arada bisikletim olmuş jantı değiştirmişler akşam gidip alıcam kızıltopraktan eve gelicem 30 km falan
napcan samet herkesın bındıgı kendıne göre en ıyısı astra g cık var bı astra g var
emre amma eşşek yaptın hee sende bizim aracı
bende 21 den aşağı vermem en az 21 tüm bakımları yapıldı 35 binde araç lpg li daha ne olsun emre hondaya geçti astrayı unutu b.k atıyo astraya gelde kapışalım bi ara typerını yiyelim senin
noluyoruz beyler nerdeyse döveceksiniz beni2000 model astra g 16000 etmez ısrarlıyım hala benhondayla binmekle alakası yok.