yaz yaz emre bıktım napıyım laf sokuyorum anlayanabenimde 255.4 hp lik s2k m olsa ben de girmezdim siteyeimzanda güzelmiş..bende ismail ykdan feysbuk şarkı sözlerini yazıcam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaz yaz emre bıktım napıyım laf sokuyorum anlayanabenimde 255.4 hp lik s2k m olsa ben de girmezdim siteyeimzanda güzelmiş..bende ismail ykdan feysbuk şarkı sözlerini yazıcam
adamı uyksuz bırakıcan beygırlerı yuksek söylede moral bozma gece geceiyi diyelim iyi olalim
246 HP mis.. seninkini yazmiyim ama bunlar hava sicakligindan ve yanlis calibrasyondan da ciddi etkileniyo..
gazla gıtsın hesabı kımı yersenruyasinda beygirleri fazla fazla sayar artık...
maasallah.. saglikli olsun yeter .. 3 e 5 e bakmamak lazim.. eee arabada 5 evde 15
Sen de para çok heralde, mayısta düğünüm var, masrafım çok, ben alamıycam, bana da dodge caliber alsana
canın saolsun bea abim alalım altı üstü bi dodge para şimdilik yokta evlenince belki olur bea abi öyle ümit ediyoruz artık kendimizi avutuyoruz ayda bi ankaraya git gel yok işey al aflan derken belimizi doğrultamıyoruz evlenince o dertler biter paramız cebimizde kalır
bu arada cumartesi yine ankaradayım
OooooOOoo geçin dalganızı hadi bakalım