Astra G Sahipleri Buraya

iyi günler,sıcak bir yaz gününde çalışmak çok koyuyor insana,arabaya benzin alcaz diye harıl harıl çalışıyrm:D:D:p

sarperim nbr ya see ya fuckn baby:D
burakım senden nbr?:D
emreye nbr demiyrm onu hergün görüyorum :D

saol kardeşim baya bi roll yaptık ama sonuç hep aynıydı,vtec tokatı vurdu kaçtı:D

öyle oldu kardeşim utancımdan yazamadım günlerdir:)bakalım yeni sipariş ettiğim parçalar gelince tekrardan deneriz ama sende boş durmazsın mutlaka takarsın bişeyler:)boranın da s2000 i maşallah aklım ondan kaldı bizede nasip olur inş:)

iyi günler,sıcak bir yaz gününde çalışmak çok koyuyor insana,arabaya benzin alcaz diye harıl harıl çalışıyrm:D:D:p

sarperim nbr ya see ya fuckn baby:D

:D:D:D buddy iyi yaa yaramazlık yok :D
ahh o cumartesi aramadin gece yattara oldu.. neyse acisini cikaririz sonra ;)

Umut tek dbilas yazilim ile 220 oluyo...
down pipe gibi seyler istersen de yardimci olmaya calisirim (p.m)

selam Orkun... motor mod gibi dusunculerin var mi...

Arkadaşlar iyi akşamlar. Koltuk kılıfı almıştım bu akşam geldi, kalitesini fazla beğenmedim ancak mecburen takacağım. kılıfı takmak için arka koltugun yaslanma yerini sökmem gerekiyor. Yanlarda 2 tane yaylı pim var sanırım , onları tornavida ile gerdirip çıkaracağım galiba.

Daha önce söken arkadaş varmı takarken zorluk çıkartırmı.

iyi geceler beyler rally başlıyo istanbulda biras önce pendikte araçların durduğu yerdeydim hepsini kaldırmışlar altına yatmışlar tozunu bile temizliyolar felaket makineler var bide sahilde tur atıp duruyolar adamı gaza getiriyolar :) bi sürü resim çektim ama telden atarım bi ara ;)

Geri