Astra G Sahipleri Buraya

iyi akşamlar arkadaşlar.

Sarper Motor mod sormuşsun k.bakma dün görmedim onu, Düşünce var fakat uygulama ve malzeme için küçük ve imkanları kısıtlı olan bir şehirde olmanın dez avantajları malüm.Ama fırsatını bulduğumda değerlendirmeyi düşünüyorum hatta Recep'ten de öyle bir durumda bilgilendirme istediğimi ilettim.

Bu arada Recep panjur geldi, hemen taktım,çok teşekkürler. ;)

iyi akşamlar arkadaşlar. istanbul avrupa yakasında hangi özel ya da yetkili servisi tercih ediyorsunuz? bu konuda herkes bir şey söylüyor. aracımı güvenebileceğim bir servis ihtiyacım var.

iyi akşamlar arkadaşlar.

Sarper Motor mod sormuşsun k.bakma dün görmedim onu, Düşünce var fakat uygulama ve malzeme için küçük ve imkanları kısıtlı olan bir şehirde olmanın dez avantajları malüm.Ama fırsatını bulduğumda değerlendirmeyi düşünüyorum hatta Recep'ten de öyle bir durumda bilgilendirme istediğimi ilettim.

Bu arada Recep panjur geldi, hemen taktım,çok teşekkürler. ;)

mantzeli ve alt corsa gsi emmesini tak (hepsi kolay bulunur ve takilir) + chipi yaptir.. sorunsuz min 125 HP civari gez.. :) maliyet chipli + takma iscilikle 1250 ye gelir..

mantzeli ve alt corsa gsi emmesini tak (hepsi kolay bulunur ve takilir) + chipi yaptir.. sorunsuz min 125 HP civari gez.. :) maliyet chipli + takma iscilikle 1250 ye gelir..

Sarper valla açıksa gönül istiyor ama cepte olmayınca olmuyor.Bugüne kadar resim yarışması, karikatür yarışması gibi yollardan kazandığım 3-5 kuruşla bişeyler yapmaya çalıştımtabi+öğrencilik.Okul bitti şimdi kpss malüm.Atama bekliyorum ama onunda bize geleceği yok :) ama mayısın ortalarına doğru açıklanacak bi karikatür yarışması var ordan gelirse bir miktar daha gelecek gibi,bakarsın bu projeye girerim, kimbilir:confused:

Bana dua et:)

iyi geceler beyler rally başlıyo istanbulda biras önce pendikte araçların durduğu yerdeydim hepsini kaldırmışlar altına yatmışlar tozunu bile temizliyolar felaket makineler var bide sahilde tur atıp duruyolar adamı gaza getiriyolar :) bi sürü resim çektim ama telden atarım bi ara ;)

Resimleri merak ettim üstad.

Sarpım ne gidiyo be senin araba maşallah tü tü tü tü,ama boşa yazıyosun bunları sen anladın beni;)

İyi pazarlar arkadaşlar:)sarperim o cumartesi yalan oldum harbiden etilerden karşıya geçmeye üşendim:D

Geri