Astra G Sahipleri Buraya

Aybah 5cm kullandım max 2 cm düşürdüğü için herhangi bir sıkıntısı yok,ben beğenmedim o yayı hem okadar para vercen hemde düşürmicek,bulabiliyosanız AP 5-6 cm liği bulun..çok arkadaşım ve bende kullandım orjinal amortisörlerle hiçbir sıkıntısı olmadı.

emre 2 cm düşürüyor demişsin hemde maximum...kafam karışıktı iyice karıştı :eek:

Kullanan bir arkadaş foto eklese çok iyi olacak anlaşılan.

Burak iyi akşamlar,nasılsın?

emre 2 cm düşürüyor demişsin hemde maximum...kafam karışıktı iyice karıştı :eek:

Kullanan bir arkadaş foto eklese çok iyi olacak anlaşılan.

Burak iyi akşamlar,nasılsın?
sagol kardesım sabah ışten cıktık dogru solugu doktarda aldım bogazım ıltıhap yapmış bır torba ılac eve yattım öglen akşam usttu kalktım bakınıyorum kbb sorununu cözemedık havalar bı sıcak bı soguk fabrıka ortamında ıyıleşemıyoruz kardeşim devamlı ayakta oldugumuz ıcın hasta da olsak ayakta atlatmaya calısıyoruz senı sormalı :rolleyes:

sagol kardesım sabah ışten cıktık dogru solugu doktarda aldım bogazım ıltıhap yapmış bır torba ılac eve yattım öglen akşam usttu kalktım bakınıyorum kbb sorununu cözemedık havalar bı sıcak bı soguk fabrıka ortamında ıyıleşemıyoruz kardeşim devamlı ayakta oldugumuz ıcın hasta da olsak ayakta atlatmaya calısıyoruz senı sormalı :rolleyes:

aman dikkat et Burak, havalar tam serseri şuaralar sabahtan güneş vardı ıspartada biraz önce dolu yağdı,güneşe aldandım bende t shirtle çıktım dolu yedim kendime geldim :D

Bu arada eibach 5sm olan sportline oluyor sanırım ama rengi kırmızımıydı beyler?:confused:

Ben yalan konuşmam:Dmarkayı da kötülemem ama doğrusu bu valla,aybah çok konforlu ama düşürmüyor,ap ile kazık gibi geziyoduk ama mutluyduk:D

aman dikkat et Burak, havalar tam serseri şuaralar sabahtan güneş vardı ıspartada biraz önce dolu yağdı,güneşe aldandım bende t shirtle çıktım dolu yedim kendime geldim :D

Bu arada eibach 5sm olan sportline oluyor sanırım ama rengi kırmızımıydı beyler?:confused:
sagol orkun teşekurler spor yayda fk konforuda ıyı ama sert bızım arkadasın corsanına taktırmıştık duzgun oldu kc cm dusurdu onu bılmıyom valla :D

voglant falan diye düşünüyordum eibach çıktı ortaya sonra araba düşermi,konfor nolur soruları sardı.Konfordan verdim tavizi ama bu seferde düşmezse bir anlamı yok :)ama konforda lazım,düşsün konforlu olsun d
düşmezse nolur vs vs... :D

Kafam allak bullak cümlelerden de anlamışsındır Burak :D :D

voglant falan diye düşünüyordum eibach çıktı ortaya sonra araba düşermi,konfor nolur soruları sardı.Konfordan verdim tavizi ama bu seferde düşmezse bir anlamı yok :)ama konforda lazım,düşsün konforlu olsun d
düşmezse nolur vs vs... :D

Kafam allak bullak cümlelerden de anlamışsındır Burak :D :D
sarı konı amatsorler var sertlık ayarlı normal yaya takılabılıyormu :D

Ha birde Maxtrac marka yay vardır 4 cm lik onu da düşürebilirsiniz o da çok güzel yaydır. 3.5-4 arası basar aracı,fiyatı da uygundur.

trilyon oldu kafam, bir 70lik devirdim şu 2 mesajınızdan sonra beyler,ibrahim tatlıses gibi saçlarım bi gecede ağarcak yapmayın etmeyin :)

Allahım ne zor işmiş bu yay işi yarabbiiiim :) :)

Geri