Astra G Sahipleri Buraya

Allahım yazı tura atıp kaderime boyun mu eğsem acaba :D Burak iki ilanada msj atıcam hangisinin fiyatı daha uygunsa onu alacağım,son çare bu heralde :) :)

Allahım yazı tura atıp kaderime boyun mu eğsem acaba :D Burak iki ilanada msj atıcam hangisinin fiyatı daha uygunsa onu alacağım,son çare bu heralde :) :)
aynen ya bak hangısı uyarsa ama fk az kullanılmiş bellı fk kötu marka degıl kötu bır performansı yok ama ne kadar duşurur arabayı bılemem :)

hadi hayırlısı ozaman ne diyim :) PM ve mesajla bilgi veren ve yardım eden tüm arkdaşlara teşekkürler. ;)

Yanlız daha sormam diye bişey yok, aklıma takılan birşeyler oldukça sorarım ben şimdiden söyleyeyim :D

Emre, kisa su anda beni asar :) organik baski balata alicam insallah :) o yeterli simdilik :)

Burak, bende orj yaylarla sari koni var..17 Lenso ile.. bu bile yeterli sert alsam 3.5 luk eibach alirdim.. apde cok kazik yaww :D:D

Orkun 1 sene daha binicem diyosan kesin spor amortisor al.. yayi ilk dusunme ;)

Emre, kisa su anda beni asar :) organik baski balata alicam insallah :) o yeterli simdilik :)

Burak, bende orj yaylarla sari koni var..17 Lenso ile.. bu bile yeterli sert alsam 3.5 luk eibach alirdim.. apde cok kazik yaww :D:D

Orkun 1 sene daha binicem diyosan kesin spor amortisor al.. yayi ilk dusunme ;)
herkes konı amortısöru atlladı sen yakaladın o ınce ayrıntıyı helal sana sana sorum şu emre konı ustunde ayar konumu ayarlandıgında ne gıbı fark olarak daha konforlu yoksa orjınal amortısörle aynımı sertlıgı en sertte ve en suspansıyon moduna gelebılıyormu bıraz salakca oldu ama kusura bakma sarper zor bır soru oldu :D

std de orj.gore illaki sert bende std de..
en serte almadim yalan olmasin.. RCP biliyoda ahh sadece forumu girip okumayi biliyo..paylasim yapsana kankaaa... ( ayari verdim alir o ;))

kisacasi sabredin paraniza(kredi kartiniza ;)) kiyin koni haaa yada tavsiyem coil alin..;):)

Geri