Astra G Sahipleri Buraya

Bana ne bağırıyonuz yahu:D arkadaşa özelden koni amortisör hakkında bilgi verdim sorunuz:DSarper tak kısayı okadar kardeşim:D

hehehe emre sanada sagol hacı :)
sızlere doyum olmaz ıyı geceler ben kacar işe gıdıyorum ıyı geceler beyler hoşcakalın :)

kolay gelsin Burak..
Emre beni masrafa sokma.. :) ogrenci adamim bakma nigga gibi takiliyorum yurtta 12 m2 odada kaliyorum.. hihhh kucuk Emrah modunada soktun ya beni..:)

insallah swap yapicam o kesin ama.. en az 2 senesi var ;)

std de orj.gore illaki sert bende std de..
en serte almadim yalan olmasin.. RCP biliyoda ahh sadece forumu girip okumayi biliyo..paylasim yapsana kankaaa... ( ayari verdim alir o ;))

kisacasi sabredin paraniza(kredi kartiniza ;)) kiyin koni haaa yada tavsiyem coil alin..;):)

sarpercim geldimm.

valla keşke daha çok vaktim olsa da şu forumlarda herşeyi yazsam :)

şimdi koninin bi vanası var.onu aşağıdaki fotodaki gibi çevirerek sertlik yumuşaklık olarak ayarlayabiliyoruz.

ben ap 6 cm kullanıyorum.
şehir içi en yumuşakta.
bazen serte alıyorum.
en sertte esneme sıfır oluyo.
genelde yumuşakta takılıyoruz.
orjinal yaylada kullanabilirsiniz.

görüntü olarak da bu şeklide

img9875v.jpg

kule gergisini takamadık hala.garajda yatıyor.onu da taktık mı bakalım artık nasıl olacak

İyi geceler:D
Sarp abi boşver takma 12 m.m yurdu,bende ingilteredeyken kalkmış şeyim kadar oda da,yeri farklıdır yurtların kıymetini bil.Koskoca bilgisayar mühendisiyiz ektiğini biçecen merak etme;)
Emrecim git işine sen dolu dolu 9k çevir hadi bakyım yayla mayla uğraşma:p

niye kimse türkçe konuşmuyor forumda sen japonca,sarper almanca ne ayaksın ulan küfür mü ediyonuz ne:D

Geri