Astra G Sahipleri Buraya

Sarper çok iyi resim:D
Burak 10.000 e yaklaşıyosun ıslatalım bunu bir:D
Orkun bora bişey diyosa vardır bir bildiği:D

Herhalde fazla düşürmeyeceği için öyle yazmıştır dur bir arıyım sorıyım aynı apartman da oturuyorz:D

magazini hic izlemem.. ama madem hatun muhabbeti dondu..
alin size hayalleriniz hatunlari :D:D:D bak birde seni sectim diyorlar :D:D
Allah her daim uzak tutsun..

5907.jpg
bu 2 sarışından allah uzak etsın aptalın önden gıdenı ya hıc ılgımı cekmıyor acıkcası :)
ama ne yalan söylıyım şu aysun kayacı gıbı sarışın hatun görmedım ya cok hoşuma gıdıyor duruşu yeter :D

sağol Burak da Bora neden geçmiş olsun dedi onu çözemedim daha :D:p
neden dedı tahmın edıyım spor yay bu da senı kesmıcek amortısöre gırışecen derken kule gergısı brembo fren kıtı valla gecmiş olsun şaka bıyana hayırlı olsun bence spor amortisörmu alsan ayarlı ıstedıgın gıbı ayar cekebılıyosun standart yayla bıle kullanabılme ımkanı sunuyor aklını kariştırmak gıbı olmasın :D

Sarper çok iyi resim:D
Burak 10.000 e yaklaşıyosun ıslatalım bunu bir:D
Orkun bora bişey diyosa vardır bir bildiği:D
2005 berı takıp edıyorum forumu 2006 uye olmaya karar verdım acıkcası cakmıyodum netten fazla nasıl zaman gectı bende anlamadım msj sayımı 10,000 lere yaklaşmiş kendımı kocamış gıbı hıssettım emre :D

iyi akşamlar beyler.Eibach 5cm son karar :)
Eibach 5 cm neye takıyosun astra g mi ?
5 cm lik yay 17 jantla 40 yanakla nasıl görünüyor görmek istiyorsan imzaya ya da benim galeriye bak.
Bana kalırsa 4 lük takabilirsin.
Bence 5 cm astra g için az. 3.5 ya da 4 takılmalı ve konfor istiyorsan kesinlikle eibach olmalı. Ya da tercihen coilover.

Son düzenleme:
2005 berı takıp edıyorum forumu 2006 uye olmaya karar verdım acıkcası cakmıyodum netten fazla nasıl zaman gectı bende anlamadım msj sayımı 10,000 lere yaklaşmiş kendımı kocamış gıbı hıssettım emre :D

Hadi hayırlısı kardeşim bugün ulaşırsın 10k ya haftasonu parti falan düzenleyelim bunun için:D

Eibach 5 cm neye takıyosun astra g mi ?
5 cm lik yay 17 jantla 40 yanakla nasıl görünüyor görmek istiyorsan imzaya ya da benim galeriye bak.
Bana kalırsa 4 lük takabilirsin.
Bence 5 cm astra g için az. 3.5 ya da 4 takılmalı ve konfor istiyorsan kesinlikle eibach olmalı. Ya da tercihen coilover.

gördüm albümündekileri gayet hoş duruyor, astra g 5 cm eibach karar verdim ama bekliyorum bakalım.

Geri