Sarper çok iyi resim
Burak 10.000 e yaklaşıyosun ıslatalım bunu bir
Orkun bora bişey diyosa vardır bir bildiği
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarper çok iyi resim
Herhalde fazla düşürmeyeceği için öyle yazmıştır dur bir arıyım sorıyım aynı apartman da oturuyorz
bu 2 sarışından allah uzak etsın aptalın önden gıdenı ya hıc ılgımı cekmıyor acıkcasımagazini hic izlemem.. ama madem hatun muhabbeti dondu..
alin size hayalleriniz hatunlari bak birde seni sectim diyorlar
Allah her daim uzak tutsun..
neden dedı tahmın edıyım spor yay bu da senı kesmıcek amortısöre gırışecen derken kule gergısı brembo fren kıtı valla gecmiş olsun şaka bıyana hayırlı olsun bence spor amortisörmu alsan ayarlı ıstedıgın gıbı ayar cekebılıyosun standart yayla bıle kullanabılme ımkanı sunuyor aklını kariştırmak gıbı olmasınsağol Burak da Bora neden geçmiş olsun dedi onu çözemedim daha
2005 berı takıp edıyorum forumu 2006 uye olmaya karar verdım acıkcası cakmıyodum netten fazla nasıl zaman gectı bende anlamadım msj sayımı 10,000 lere yaklaşmiş kendımı kocamış gıbı hıssettım emreSarper çok iyi resim
Eibach 5 cm neye takıyosun astra g mi ?iyi akşamlar beyler.Eibach 5cm son karar
2005 berı takıp edıyorum forumu 2006 uye olmaya karar verdım acıkcası cakmıyodum netten fazla nasıl zaman gectı bende anlamadım msj sayımı 10,000 lere yaklaşmiş kendımı kocamış gıbı hıssettım emre
Eibach 5 cm neye takıyosun astra g mi ?
5 cm lik yay 17 jantla 40 yanakla nasıl görünüyor görmek istiyorsan imzaya ya da benim galeriye bak.
Bana kalırsa 4 lük takabilirsin.
Bence 5 cm astra g için az. 3.5 ya da 4 takılmalı ve konfor istiyorsan kesinlikle eibach olmalı. Ya da tercihen coilover.
9999 olsun yazmıcam artık konu acarsınız kampnaya mı acarsınız partı mı verırısınız hedıye mı alırsınız bılmemHadi hayırlısı kardeşim bugün ulaşırsın 10k ya haftasonu parti falan düzenleyelim bunun için
hadı hayırlısı kardesımgördüm albümündekileri gayet hoş duruyor, astra g 5 cm eibach karar verdim ama bekliyorum bakalım.