Astra G Sahipleri Buraya

o nası oluyor Burak? Konuyu biraz otopsiye sokalım,benim bundan haberim yok :cool:
sattım bırkac şey ondan bılıyorum 1hafta ıcınde karsı tarafa para anca yatıyor sahıbınden.com paraya el koyuyor yanı aracılık yapıyor get hesabı actırtırdıgın zaman dırek karsı tarafta komısyon kesıyor dıyelım 150 tl bırsey sattım get olarak sahıbınden.com benden 14 lıra komısyon alıp 136 lıra hesabıma gecıyor yaptım böyle alısverış tavsıye ederım :D
yan yattı camura battı olayı yok zaten adres ve telefon vatandaşlık numarasını verıyosun sahıbınden.com a :D

ben muhalefet olucam burak ben tavsiye etmem,sahibinden.com sahiplerini zengin etmem edemem kabullenmem katlanmam uleynnn:D

ben muhalefet olucam burak ben tavsiye etmem,sahibinden.com sahiplerini zengin etmem edemem kabullenmem katlanmam uleynnn:D
alışverış yapıcaksan veya satıcaksan alan kışı ısterse mecbur get acıyoruz veya actırıyoruz :)
yapıcak bırşey yok malesef senın dedıgın gıbı oluyor :D

iyiymiş bu olay ama ben garantiye aldım olayı kendi çapımda.Sen malı kargoya ver,kargo numarası ile hasap numaranı yolla bana ben netten kontrol edip parayı aktarırım hesabına dedim, buda Orkun GET :D

iyiymiş bu olay ama ben garantiye aldım olayı kendi çapımda.Sen malı kargoya ver,kargo numarası ile hasap numaranı yolla bana ben netten kontrol edip parayı aktarırım hesabına dedim, buda Orkun GET :D
evet evet ben bunu atlatım söylemeye get hesabı böyle mecbur kargo no sunu gırıyosun :)

Geri