Astra G Sahipleri Buraya

Bora,dün sormaya fırsatım olmadı Emrede arayıp soracaktı o da soramamış,şimdi ben soriyim kafama takıldı, Eibach falan dedim geçmiş olsun demişsin,bu konuda bilgiye ihtiyacım var.Neden geçmiş olsun?

He söyliyim kardeşim kusura bakma unutmuşum mesajını,ben yanlış yazmışım hayırlı olsun yerine geçmiş olsun yazmışım:D

Arabamı ön tarafını kaldırıma takmıştım. Ufak bir tamir olacak yarın götürüyorum sanayiye. Gitmişken bir de yağ değiştireyim diyorum. Astra g 2000 model ne marka yağ alim ne önerirsiniz.

benim kullandığım castrol magnatek 10/40 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

Arabamı ön tarafını kaldırıma takmıştım. Ufak bir tamir olacak yarın götürüyorum sanayiye. Gitmişken bir de yağ değiştireyim diyorum. Astra g 2000 model ne marka yağ alim ne önerirsiniz.

oncelikle yag markasini onermek yerine..
yagdaki hangi ozelliklerin olmasi gerektigi onemli..

bilgi : http://www.vauxhall.co.uk/vaux/page...echanicalGuide/engineOilGuide/index.jsp#astra

araciniz fabrıka cıkısı gibi std ise ve normal ( zorlamadan ) kullanıyorsanız ve extra bir beklentinizde yoksa.. Valvoline 10W 40 sonra Mobil 10W40 sona da Castrol Magnetec 10W40 tavsiyem..

bu forumda bile cok cok guzel kaynaklar var ve konusuldu.. hepsi ara/bul butonunun ucunda.

Orkun.. once bence spor amortisor al ve 5 de kazik gibi olucaktir.. sonra alt takimi daha sIk degistireceksin...

Orkun.. once bence spor amortisor al ve 5 de kazik gibi olucaktir.. sonra alt takimi daha sIk degistireceksin...

Sarper peki normal amortisörle prokit mi öneriyosun?

kimileri eibach 5cm en konforlusu az düşer ama konfor aynı kalır diyolar, kimisi 5cm eibach takma o basmıyor arabayı git ap al diyor,ne biliyim Sarper kafam karışık:)

Geri