Astra G Sahipleri Buraya

2. kez diyorum ki :) once spor koni sona eibach veya vogt 3.5 ;) sonada yoksa 17 hafif jant + lastik.

bak şimdi yeni masraf açtın bana Sarper :) Ben usul usul yayımı alıp hafif apaçilik yapıp kaçıcaktım,sen tuttun kolumdan çekiyorsun beni derinlere,bütçe hesabı yapalım bakalım sonuç ne olacak:D

ama olsun prokit normal amortisörle olmaz mı:o

:D:D:D

:) illaki olur..yalniz std amorlari yorar.. ama onceden dedigim gibi eger 1 sene daha kullanicaksan.. sabret koni al tak sonada yayi tak ;)

:) illaki olur..yalniz std amorlari yorar.. ama onceden dedigim gibi eger 1 sene daha kullanicaksan.. sabret koni al tak sonada yayi tak ;)

Sarper önümüzdeki ay beklediğim bir para var eğer o gelirse ikisinini birden rahatça hallederim inşallah ama şu durumun gösterdiği "yayla takıl biraz" gibi duruyor.

Senin söylemek istediğinide çok iyi anlıyorum kardeşim,uzun vadeli olsun taktığına pişman olup çıkarma diyorsun ki en mantıklısı o ama bakalım artık zaman gösterecek herşeyi.;)

valla fikirleriniz gerçekten lazım, Allah razı olsun bi yay olayı çıkardım herkes sanki kendi aracına takacakmış gibi benimsedi ve bu beni sevindiriyor Sarper hepiniz iyi varsınız iyiki girmişim OPELİM'e kardeşim;)

aynen uzun vadeli dusun her zaman ;) 3.5 iyidir orj amor lar kisa surede olsa sorun cikarmaz... sona gelsin koni..

saol boyle dusundugun icin :) bilgi paylasildikca cogalir.

günaydın arkadaşlar jant ve lastikleri aldım çok şükür takıldı aracıma lastikler 215 45 17 apex 3.5 yay alıcam kısmetse düz giderken veya dönüşlerde sürtme yaparmı nooooollluuuurrr yardım edin boşa masraf etmiyim

iyi günler garaj iyi haftasonları:D

sürtme yapmaz dj için rahat olsun,tabi arabaya 10 kişi binmezseniz:D

Geri