Astra G Sahipleri Buraya

nasıl bır ınsanlık ya sıtede duran arabaya arka camına ya bınadan taş yada cocuklar taş atıp kırmış bızım bınanın guvenlık kamerısı ve yan dakı dıger bloktakı bınanın pc sı kapanmış bızımkını ben takıp etmessem kımse bakmaz hangı bırıne bakcagımı şaşırdım kımın yaptıgını bulamadık bızım arabanın 1 metre yakınına poşetle cöp atmışlar ıyı arabaya denk gelmemış allah belalarını versın ya bı yakalasam o ... göstercem ona pezevenk :mad:
komuşuyu gönderdım camcıya bızım arakadaşa cıkma varsa takıp halldıcek

öyle ya kardesım hıc sorma ne bınada oturmasını bılırler cöpun ıcınde cıkan saysam varya rezıllık bızım mahallenın arka sıtedekı pıcler veledler bı yakalasam a.. kesın

nasıl bır ınsanlık ya sıtede duran arabaya arka camına ya bınadan taş yada cocuklar taş atıp kırmış bızım bınanın guvenlık kamerısı ve yan dakı dıger bloktakı bınanın pc sı kapanmış bızımkını ben takıp etmessem kımse bakmaz hangı bırıne bakcagımı şaşırdım kımın yaptıgını bulamadık bızım arabanın 1 metre yakınına poşetle cöp atmışlar ıyı arabaya denk gelmemış allah belalarını versın ya bı yakalasam o ... göstercem ona pezevenk :mad:
komuşuyu gönderdım camcıya bızım arakadaşa cıkma varsa takıp halldıcek

gecmis olsun :(:( Burak.. Allah baska seylerle sinamasin insallah...

alarm var miydi ... gerci olsada is isten gectikten sonra bir ise yaramaz ama en azindan kirmizi ledi gorurlerse bulasmazlar..

Orkun yaylar güzel oturmuş,tam kıvamında.bilgi alabilir miyim?ne marka ve kaçlık yaylar?

Eibach Sportline kardeşim.

Burak geçmiş olsun,eli boş insan çok onlarda boşluktan p*çliğe sarıyolar.Gelmiş geçmiş olsun ama benim bile sinirlerim bozuldu aga ya:mad:
Başımın gözümün sadası olsun de geç ama eğer olurda bulursan ............... yap kardeşim haketmiş çünkü:mad:

gecmis olsun :(:( Burak.. Allah baska seylerle sinamasin insallah...

alarm var miydi ... gerci olsada is isten gectikten sonra bir ise yaramaz ama en azindan kirmizi ledi gorurlerse bulasmazlar..
olay dun olmuş kardesım bu sabah farkına vardık alarm var calmiş bızımkıler bakmış akşam usttu bırsey görememışler eleman da teyıp tesısat sökmuş pazar gunu arabayı satıcak konuma getırmış durup dururken 110 lıra masraf cıktı ınsanlıktan nasıp almamiş hasıyetsız serefsız cok bırde ne görıyım arababın yarım metre etrafında cöp yayyılmış ya sıte bırde burası allah tan yarım metre gerı cöpu atmışlar benım arabanın bagajına duşucektı olmaz da bu kadar kımse kendıne laf dedırtmez pıslık cok bınada oturmayı hak eden ınsan yok :mad:
Eibach Sportline kardeşim.

Burak geçmiş olsun,eli boş insan çok onlarda boşluktan p*çliğe sarıyolar.Gelmiş geçmiş olsun ama benim bile sinirlerim bozuldu aga ya:mad:
Başımın gözümün sadası olsun de geç ama eğer olurda bulursan ............... yap kardeşim haketmiş çünkü:mad:
a.. bulursam :mad:
işten geldım arabanın etrafına tur attım ıcım rahat etmıyor artıkkuş ucsa kamera kayıtlarını ıncelıcem yakalarsam dırek gırışcem :mad:

neyse kardeşim, şerefsizler umursamaz bizim gibiler sinirden kendini yıpratır.Çok takma değmez Burakcım

neyse kardeşim, şerefsizler umursamaz bizim gibiler sinirden kendini yıpratır.Çok takma değmez Burakcım
öyle degmez ınsanın ıcı gıdıyor cocukların duşmanı olduk rahat durmuyorlar rahat dursalar bırşey demıcem :cool:
ben cocukken hatırlarım da babam bıze tembıh ederdı kımseden şıkayet ıstemıyorum dıye korkardık şımdıkı genclık umrunda degıl ne anası ne babası terbıye verıyor zaten benım şansıma 5 sene evvell aldıgımda astrayı 2 cı gunu camurlugunu 5 cm cızdıler cızenıde gördum 12 , 13 yaşında cocuk yakaladım agız burun gırdım babası da bırşey dıyemedı adamı her yola sartladıgımda arabayla gıderken arabayı ustune kırardım adam benı görunce kacmaya baslıyodu ılla kaba kuvvet orman kanunu uygulucan yoksa anlamıyor mılletımız malesef

Burak aynen öyle, benimde geldi başıma bir kaç kere sitenin çocuklarına sert davranıyorum yoksa yüz bulup şımarıyolar.Sonrada uğraş dur olmuyor.

Geri