Astra G Sahipleri Buraya

valla bende aldım 5 senedır bınıyorum keyıflı arac vazgecılmıyor ınsallah devamı gönlunce olur kardesım :)

inşallah.cümlemize diyelim...kolay gelsin burak hayırlı mesailer.gece çalışmayan bilmez gündüz uykusunun verdiği kalıcı uyku halini :D kısa zamanda adam bulurlar umarım.görüşme üzere...

sagol kardesım ınsallah hadı ıyı geceler göruşmek uzere serkan

Astra için önerebileceginiz jantlar varmı? Fabrika lastikleri değişmeden 15' olarak?

selam beyler.

Burak vardır bir hayır kardeşim,üzüldüm arkadaşın için.Bu arada eibachler takıldı bugün Eibachten sonra konfor olarak hiç birşey değişmedi zıplama hoplama yok araçtan inip bakmasam yay takıldığına inanmam.Araç düştü ama tam istediğim gibi değil ama yinede fark edilir derecede düştü.

orkun hayırlı olsun resimlerini bekliyoruz artık amortisörleri naptın orjinalmi duruyo?

selam beyler.

Burak vardır bir hayır kardeşim,üzüldüm arkadaşın için.Bu arada eibachler takıldı bugün Eibachten sonra konfor olarak hiç birşey değişmedi zıplama hoplama yok araçtan inip bakmasam yay takıldığına inanmam.Araç düştü ama tam istediğim gibi değil ama yinede fark edilir derecede düştü.

İyi geceler beyler.
Dedik sana orkun dinlemedin:D

orkun hayırlı olsun resimlerini bekliyoruz artık amortisörleri naptın orjinalmi duruyo?
eyvallah, amortisöerler orjinal sadece yay taktım.

İyi geceler beyler.
Dedik sana orkun dinlemedin:D
Emre sen söyledikten sonra beklentilerimi düşürmüştüm araba basmıyacak yere diye ama takıldıktan sonra iyi ya fena değil dedim kendi kendime :)

öne iki parmak girmiyor,arka biraz daha havada kaldı sanki, fotoyu takılır takılmaz çektim ama sanırım biraz daha oturdu, akşama kadar, neyse yarın çekerim bir foto daha şimdilik bunla idare edelim :)

not:fotoğrafta bi ayarsızlık var ama onu bende anlamadım:D
14juwxt.jpg

Geri