- Konuyu Başlatan
- #3,751
selam beyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
samet böyle özel gunler uyuyan dev uyanıyor kardeşim sen öyle dıyon valla bızım peder dun ön ırmsher ekı takılan ayagı catlatı nazara geldık dururken olduselamlar beyler burak bırak bu işleri ya ne makası bea kardeşim :bak ben hiç yapıyormuyum sakin sakin uslu uslu kullanıyorum hep artık tırsıyorum ya harbiden radardan polisten kazadan kimsenin ne yapacağı belli olmuyor dümdüz giderken boş yolda birden bire duran salaklar var sahil yolunda radar var şehir içinde radar var basamıyosun zaten yaz geldi bütün canavarlar çıktı kabuğundan geçen gün girdik arkadan birine arkadakide bize girdi salak kadın ışıklarda öndeki arabaya yanaşmadan arada 1 arabalık yer kalacak şekilde aniden durdu biz ona girdik arkadaki bize girdi bide o boşluğa rağmen salak öndeki arabaya kadar gitti ona vurdu bide frenede basmadı trafiği kitlemeyelim die devam ettik tamponun klipsleri kırılmış yaptırdık falan 160 liraya yaptırdık zaten arabada bisürü vuruk var içimizde yanmadı çok şirketin arabası hergün dışarda her tarafında bi çizik var zaten
gecmış olsun samet valla vakumla duzelttırsaolasın orkun
geçmiş olsun kardeşim ALLAH beterinden korusun benim çamurluğun üstü ezildi içeri girdi geçen öküzün biri giden arabada kapıyı açtı solumdayken sonrada durdu mal girdim kapısına ALLAH tan büyük bişey yok hafif içeri girdi kaporta vakumla çektircem müsait olduğumda :S arabaya binmiyorum artık o yüzden pekde ilgilenemiyorum. bisiklet acayip sardı beni işe gidip geliyorum akşamlarıda pendik fenerbahçe yapıyoruz unuttum gibi bişey arabayı