burak zevk meselesi bea kardeşim ama bu bisiklet çok zevkli bişey çok farklı bi durum şimdi sene sonunda değiştircem carbon almayı düşünüyorum 4500 tl bakalım inş. alırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burak zevk meselesi bea kardeşim ama bu bisiklet çok zevkli bişey çok farklı bi durum şimdi sene sonunda değiştircem carbon almayı düşünüyorum 4500 tl bakalım inş. alırım.
aynen samet zevk meselesı ben ıkı tekerlıgı sevemedım gıttıvalla senin bu iki teker merakın iyice zirve yapmış,yağmurda çamurda da arabanı aramıyorsan tamam ozaman saygıda kusur yok Samet.
ınsallah hersey gönlunce olur samet ben paranı bı pısıklete yatırma dedım senı kendım gıbı gördugum ıcın
bunun içinde değer bea 4500 tl çok iyi bu alet için hiçbişey değil yani carbonun sağlamlığı hafifliği yetiyo o yüzden zaten fiyatı bu kadar çok
arabaya binmiyorumki model yükselteyim kalsın biraz daha kullanayım evlendikten sonra değiştircem inş. arabayı s3 veya 320d şimdilik astra yetiyo
ınsallah hersey gönlunce olur samet ben paranı bı pısıklete yatırma dedım senı kendım gıbı gördugum ıcın
arabaya kasko sıgorta yaptırdım evlat acısı gıbı koydu valla
sıgorta 140 tl
kasko 750 tl kasko lpg işli vazıyette full
toplam 890 tl
param yok dedım ayın 10 sıgortayı öderım peşın 140 tl dıger kaskoyu da ayın 10 undan 10 100tl öderım ancak öyle cıkışa bıldım hersey ust ustte geldı ya fennı muayne + lpg muayne + eksoz muaynesı var önumuzdekı ay