Astra G Sahipleri Buraya

burak zevk meselesi bea kardeşim ama bu bisiklet çok zevkli bişey çok farklı bi durum ;) şimdi sene sonunda değiştircem carbon almayı düşünüyorum 4500 tl bakalım inş. alırım.

burak zevk meselesi bea kardeşim ama bu bisiklet çok zevkli bişey çok farklı bi durum ;) şimdi sene sonunda değiştircem carbon almayı düşünüyorum 4500 tl bakalım inş. alırım.

valla senin bu iki teker merakın iyice zirve yapmış,yağmurda çamurda da arabanı aramıyorsan tamam ozaman saygıda kusur yok Samet. ;)

valla senin bu iki teker merakın iyice zirve yapmış,yağmurda çamurda da arabanı aramıyorsan tamam ozaman saygıda kusur yok Samet. ;)
aynen samet zevk meselesı ben ıkı tekerlıgı sevemedım gıttı :D:D
corbon ınsallah alırsında ne gerek var o kadar paraya yazık koy arabanın ustune model atla aga her turlu :D

Samet bencede carbon olayınada gerek yok bencede ama sen bilirsin :D
Burak bizde cincır alalım :D

guzel bırşeye benzıyor :D
sp.gif

ADE042FCB804DA4A82834A0Er.jpg

hep merak ettiğim şey bu aletin nasıl bir denge anlayışı var ki bu şekilde bıraktığında sanki 4tekermiş edası yaratıyor :D

fileo.jpg

bunun içinde değer bea 4500 tl çok iyi bu alet için hiçbişey değil yani carbonun sağlamlığı hafifliği yetiyo o yüzden zaten fiyatı bu kadar çok :)

arabaya binmiyorumki model yükselteyim kalsın biraz daha kullanayım evlendikten sonra değiştircem inş. arabayı ;) s3 veya 320d şimdilik astra yetiyo :)

fileo.jpg

bunun içinde değer bea 4500 tl çok iyi bu alet için hiçbişey değil yani carbonun sağlamlığı hafifliği yetiyo o yüzden zaten fiyatı bu kadar çok :)

arabaya binmiyorumki model yükselteyim kalsın biraz daha kullanayım evlendikten sonra değiştircem inş. arabayı ;) s3 veya 320d şimdilik astra yetiyo :)
ınsallah hersey gönlunce olur samet ben paranı bı pısıklete yatırma dedım senı kendım gıbı gördugum ıcın :D
arabaya kasko sıgorta yaptırdım evlat acısı gıbı koydu valla:(
sıgorta 140 tl
kasko 750 tl kasko lpg işli vazıyette full
toplam 890 tl
param yok dedım ayın 10 sıgortayı öderım peşın 140 tl dıger kaskoyu da ayın 10 undan 10 100tl öderım ancak öyle cıkışa bıldım hersey ust ustte geldı ya fennı muayne + lpg muayne + eksoz muaynesı var önumuzdekı ay :D

ınsallah hersey gönlunce olur samet ben paranı bı pısıklete yatırma dedım senı kendım gıbı gördugum ıcın :D
arabaya kasko sıgorta yaptırdım evlat acısı gıbı koydu valla:(
sıgorta 140 tl
kasko 750 tl kasko lpg işli vazıyette full
toplam 890 tl
param yok dedım ayın 10 sıgortayı öderım peşın 140 tl dıger kaskoyu da ayın 10 undan 10 100tl öderım ancak öyle cıkışa bıldım hersey ust ustte geldı ya fennı muayne + lpg muayne + eksoz muaynesı var önumuzdekı ay :D

kasko hayırlı olsun Burak, hangi sigortadan kaskolattın?
Benim ankara sigortanın kaskosu full 375 tl ama benimki ordan %20 burdan %10 indirimli hasarsızlıktan indirimim yok ama :D

Geri