Astra G Sahipleri Buraya

İyi günler canlarim:D beni askere uğurlamaya gelmiyor musunuz?:p
olm sarper duvarıma öyle ünlem isaretli yazılar yazma alırım aklını artık asker sayılırım ve vururum seni valla,mba ni bitiremeden gocup gidersin valla :D
Ben daha giremem siteye hepinizi ozliyecem kendinize iyi bakın:)

yav birak kolpaligi.. :)
sanki yarin askere gidiyo.. niye giremiyon olum siteye.. askerde bile millet giriyo..

ne zaman gitcen yaz..

yav birak kolpaligi.. :)
sanki yarin askere gidiyo.. niye giremiyon olum siteye.. askerde bile millet giriyo..

ne zaman gitcen yaz..

Olm sarp senin göt niye kalktı bu kadar,kolpa diyip duruyosun ne kolpaligimi gördün düdük:D6 gün sonra askerim daha ne olsun ,İnternet'e girmicem kendi kararim bu benim girmek isteyen girebilir askerde sorun değil:D:p

Olm sarp senin göt niye kalktı bu kadar,kolpa diyip duruyosun ne kolpaligimi gördün düdük:D6 gün sonra askerim daha ne olsun ,İnternet'e girmicem kendi kararim bu benim girmek isteyen girebilir askerde sorun değil:D:p

hem suclu hem guclu.. adami ariyoruz (tlf kaydetmemis bile) donmuyo diyorum.. hayirsiz diyorum.. bide havalandin diyosun.. pehh..artizz :) askerlik iyi gelcek iyi :) neresi cikcak yaz.. sen int e girmiycen.. yeme bizi..:D

Ulen Burak bakiyrm da zevkten 4 koşesin:D
sarperim bende 555 ile başlayıp 55 ile biten telin var,ne gerek var diğer tele.
seninle atismalarimiz bile güzel oluyor:D

tam televolecisin moruk.. :) anlamadim dedigini sanki yih yih :) atacak kisi mail atar... neyse kucuk emrah moduna girmeyelim... olmayan sey olmaz zaten..

basladin mi barfikslere sinavlara... bende 40 20 15.. hadi bakalim komandooo :):)

yok abi isten çıktım boş boş geziniyrn sac sakal birbirine karışık bir sekilde:Dbir elimde iphone 4 diğer elimde s2k vites Topuz'u sizlere laf yetistiryrm muahhaahah:D

Geri