Astra G Sahipleri Buraya

alinma alo :)
bu kadar kolaydi :)

beyler daha onceden de soylemistim.. ama bir daha soyliyim belki ilerki nesillere faydasi olur :)

astra g min fren sistemini degistirdim..

soyle ki..

astra g 1.8 2.0 2.2 2.0 turbo kaliperler ayni.. saka gibi ama gercek 115 PS lik ile 200 PS lik kaliper ayni.. haa numaralari farklidir belki bakmadim.. onemli olan kaliperin icindeki silindirin basma capi o da 57mm
turbo da 308 lik disk var sadece ;)

sona arastirmalarim sonucu EBC markasinin GD serisinin FIAT/Coupe/2.0 16v Turbo/94-96 nin disklerini aldim.. EBC GD414 ( 284mm x 44mm x 22mm ) bu disk almanin nedeni hem ucuza bulmam hemde alternatif olarak Opel de alicagim diskle ayni boyutta olmasiydi. ya da EBC GD1304 alacaktim..

balata da ise astra g turbo nun EBC Greenstuff DP21183 aldim. Burda gercekten her turlu yardim eden ve sohbet olarakda soguk davranmayan EBC distrubutoru Serdar ve Erkan abime tesekkur ederim :)

en onemli kisim ise astra g 1.8 den ( 4 bijonlu ) tasiyici alinmasidir.

ozet olarak gerekli olanlar ;
astra g 1.8 2.0 turbo tasiyicilar(varsa) ( 4bijonlu )
minimum 280mm 308mm ( dahil ) arasi diskler
astra g turbo balatalar ( belki 1.8 inde balatalar olur ama ben bunu sectim )
vee unutulmamasi gereken uygun civatalar.. (civataci da civatadan bol ne var :))

en onemlisi benim her turlu nazima katlanan Istanbul Kartal Sanayideki Paksoylar Opel den Enver ustaya (abime) tesekkuru bir borc bilirim. :)

Maasallahi var daha balatalar alisma suresi olmasina ragmen cok iyi.

su arabanın tipe bak ya leylekler daha kisadir vallahi:Dolm kistan beri soyluyrm hala indirmedin arabayı bir daha starbucks yok sana,indir öyle gel

slm

arkadaşlar bende geldim ;) sizler kadar astra g nin motor kısmından yada modifiyesinden anlamasamda bende bi astra g kullanıcısıyım :D

Geri