Astra G Sahipleri Buraya

gördüm zaten fena oldu senin makine her gördüğümde maşaallah diyorum çok güzel duruyo hele bide üstünü kaplatınca daha bi şık oldu ;)
allah razı olsun sagol samet pırı den ırtıbata gecebılırsın panjur ıcın gecersen haberım olsun bende ırmsher logosu lazım hazır aldırmısken beraber aldırırız :D
samet sende tavanı beyaz folyo cek mını coper style olsun guzel olur :D

tamam kardeşim haber veririm sana alacağım zaman ;) ehehe carbon düşündümde bi aralar sırıtır kötü durur diye vazgeçtim çok apaçhi işi olmasın sade modifiye güzel çok hoşuma gidiyo böyle görenlerde dönüp tekrar tekrar bakıyo beğenmeyen yok herkes süper olmuş diyo :) ama önümüzdeki yaz astmak istiyorum artık değişim zamanı geldi 2001 model 10 senelik oldu gerçi 39 680 km de ama olsun :) bmw 320d veya volvo s40 var aklımda bakalım.

selam burak selam samet bayadir gorusemedik ozledim valla:))
bu sarper de tam kolpa Adam,indash i almadim diye opelim arkadasligindan silmis beni:D

a.s. emre naber nasıl gidiyo bende bayadır girmiyorum foruma girsemde bişeyler yazmıyorum nasıl gidiyo hayat canavar nasıl sıkıntı yoktur inş. :)

emre ayip oluyo.. neden diye bir sormayi aklina getirsen daha iyi olurdu..:(:(

ben geyik olsun diye bosa zarf etmak diye bir terim vardir(tatli sert kizdirmak ;)) onun icin sildim.. o aralar sende nete girmiyodun hemde girersin konusuruz geyik olur diye.. ok anladin mi :):)

ayrica kolpaligi alicam diypte haber vermemenle bir tart bence..

neyse onemli degil.. ben unuttum... var mi bir seyler mod yaptin mi..

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar, 2001 astra elegance aracıma buaralar jant almayı düşünüyorum ama nasıl bir model seçmeliyim kafamda bir model yok. jant alanlardan yada ilgilenenlerden birkaç tavsiye istiyorum. teşekkürler.

Geri