16 da alma bea kardeşim 17 al bence duruşu falan herşeyi farklı arabayı çok değiştiriyo para olmadan tabi hiçbişey olmuyo al işte ben 250 tl verip bi panjur alamıyorum çok borca girdim aldığımı borca yatırıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay!! jant baya güzelmiş. fiyatı nedir acaba
16 da alma bea kardeşim 17 al bence duruşu falan herşeyi farklı arabayı çok değiştiriyo para olmadan tabi hiçbişey olmuyo al işte ben 250 tl verip bi panjur alamıyorum çok borca girdim aldığımı borca yatırıyorum.
jant çok iyiymiş ben 16 inç olanı varsa takabilirim arabama ama fiyat ne kadar acaba?cok hoşuma gıdıyor samet
hadı maşallah kara yılan yollarda dıyosunbugün arabaya bi pasta cila yaptım makine almıştım geçenlerde kuzenle beraber attık onun kırmızı astraya benimde kara yılana fena oldu arabalar kuzenin astra kırmızı 2001 model njoy her tarafı farklı olmuştu pembe kırmızı falan çok kötü duruyodu artık pasta cilayı bi yaptık kıpkırmızı parladı araba benim arabada siyah zaten parlıyodu dahada çok parladı kapalı yerde yaptık eve gitmek için bi çıktık yağmur yağmıştı durmuş hemen eve topuk hızlı hızlı ALLAHTAN yolda yağmadı
bu işler kısmet işi samet sen ver taş attında kolunmu yoruldueyv. kardeşim yollardada bi ilan versemmi diyorum sahibindene 23 bin lira diye vercem zarf atmak amaçlı 23 veren olursa veririm kuzen veren çıkar kesin diyo 2001 model 39 680 km de belki biri ister