Astra G Sahipleri Buraya

fiyatı biraz daha aşağı çekerseniz bence kolay satılır gm sıfırı 80-95 lira arasında

kardeşim benim bunun özelliği zaten soluk olması.bende çıkmacı esnafından kaptıklarımı burda söyliym :D.temiz çıkmalar bu fiyattan gidiyor malesef kardeşim.

hayırlı satışlar . bende stopları satayım füme alıyim bari nede olsa aynı fiyat :D

hayırlı satışlar . bende stopları satayım füme alıyim bari nede olsa aynı fiyat :D

valla füme aynı fiyat değil kardeşim bayağı pahalı tanesini 110 dan aşağı tedarik etmen zor.sol taraf nedense pek kimsenin elinde yok.istanbuldan getirttik biz.

ayrıca orjinal diye satılanlar magneti marelli,yorka .GM marka sadece araçtan çıkanlarda oluyor.

alamadın bı stop ya kara veremedınmı ben boyle olsam senın gıbı uyuyamam o benım olmalı ama oyle ama boyle butce olmasa bıle :D:D

angaradan selamlar:D
a.k böyle askerliğin mal gibi nöbet tutuyorum gecenin bu saatinde ama pc nin yanına sızmayı başardım:D
hayatımın en verimli zamanlarını 500 tane abazanın yanında geçiriyorum şafak karanlık:D
hadi iyi geceler ben nöbete kaçar

alamadın bı stop ya kara veremedınmı ben boyle olsam senın gıbı uyuyamam o benım olmalı ama oyle ama boyle butce olmasa bıle :D:D

kardeşim aldım stopları yaa kaçar mı füme dedik konu açtık açıkara çıktı biliyosun o gün yapıştırdım njoyları.bu da elimde kalan gm kırmızı sağ stop.satıyorum ayrı olarak.ankara da hiçbir çıkmacıda yok.satılacağını düşünüyorum.

Geri