Astra G Sahipleri Buraya

Genclere bak emre bizim arkadaşa honda civic 1.6 ies temiz lazim varsa 2000 model 17 18 bin maximum

valla kanka hiç yok tanıdığım 1.6eis,benim arkadaş grubum lambo bentley tt ferrari s2000 den oluşuyor bunların birinden isterse yardımcı olurum:D:D:D:p

Ooo cnalarım nabersiniz ya:D ulan bora insan bir kere arar be:D

Hahaha olm aradım da ulaşmadım,sarperle bile konuştum seninle konuşamadım.

boraya söyle 3 5 bin havale etsin sana:D

Görende ali ağaoğlu zanneder beni:D

valla kanka hiç yok tanıdığım 1.6eis,benim arkadaş grubum lambo bentley tt ferrari s2000 den oluşuyor bunların birinden isterse yardımcı olurum:D:D:D:p

hahahah:D ulan biri görse inanacak seni bu yüzden seviyorum güldürüyosun beni paso:D

Bu askerlik ne saçma bişey ya koğğğuusss kalllkkkk sanki dünyayı kurtaracaz sabahın 5 inde:D

Burak senden nbr?inş bulursunuz honda civicten,herkes 1 gün hondacı olacak dedik inanmadınız sıra sende vti almanı diliyorum:p

angaradan selamlar:D
a.k böyle askerliğin mal gibi nöbet tutuyorum gecenin bu saatinde ama pc nin yanına sızmayı başardım:D
hayatımın en verimli zamanlarını 500 tane abazanın yanında geçiriyorum şafak karanlık:D
hadi iyi geceler ben nöbete kaçar

bir de askerde nete girmiycem diyodun :D:D netsiz askerlik gecermi :) tuhh biz vatani sana emanet ettik koccum :D:D

hani kac barfiks cekiyon :)

Geri