ya bu bugu olayına delı oluyorum yaa ndn arkadaslar oluyor bu sızın astralarda da varmı? nasıl cozucezz ve bugun sıslerdekı xenonlarımaa su kactu sanırım yaa sol taraf yanmıyorrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=81295yaw ben ilanına baktım ama göremedım ?
aynen bende de var bu sorun
soyle bi problem benimki
dısarıdan veya ıcerıden hava sirkülasyonu yapıyosunya
havayı dısarıdan alacaksın içerde cevirmeyeceksin benim o klepenin motoru bozulmus hava içeride dönüyor sürekli onun için buğu yapıyor camlarım
aynısı sende olabilir kontrol ettir derim kardeşim
hava sırkılasyon motoru arızalıysa hıc ugrasmayın ben ugrasdım anam agladı yaptım hallettım sımdı sırkılasyon motorunun kafasındakı dıslı cıktı galıba yenıden sokup yapcamo motor nerde oluyor zaten o tusa bastıgımda işigida yanmıyor sizinkide öylemı?
hava sırkılasyon motoru arızalıysa hıc ugrasmayın ben ugrasdım anam agladı yaptım hallettım sımdı sırkılasyon motorunun kafasındakı dıslı cıktı galıba yenıden sokup yapcam
hava sırkılasyon motoru arızalıysa hıc ugrasmayın ben ugrasdım anam agladı yaptım hallettım sımdı sırkılasyon motorunun kafasındakı dıslı cıktı galıba yenıden sokup yapcam