Astra G Sahipleri Buraya

sonun da aracı aldım 2010 astra j sport 1.6 115bg triptronik beyaz sunroof'lu olanından pazartesi günü aldım çok keyifli iç konsol herşeyi unutturuyor insana ayrı bi keyfi var uzun yolda denemek istiyorum bi ara ankara yapıcam bakalım nasılmış :)performans olarakda gayet iyi ağırlığa rağmen çok zayıf kalmıyor cruze 125 bg den en az 10 kat daha iyi performansı.
kardesım hayırlı olsun en ıyı secımı yaptın dedıgım gıbı oldu bıraz etkıledım galıba :D

hadi hayırlı olsun allah kazasız belasız surusler nasip etsın :)
bu arada forum ve bızım sayfa cokkk ölu yaa hıc kımse aracına bırsey yapmıyormuu arkadaslar yaa burak nerdesınn yaa sen konusmayınca mıllet konusmuyor :D:D:D
calısıyorum kardesım zaman buldukca gırıyorum :D

aklımda hep vardı ama benzinli işte diyordum aklımdaki para 34 35 liraydı maksimum 40 hiç yoktu 2009 2010 model dizel h kasaya 39 38 isteyince millet ona vereceğime o parayı yeni kasayı alırım dedim iyikide almışım keyfine diyecek yok aracın fena valla :) tavana parlak folyo yaptırcam kalite durumu nedir bunların farkediyormu çok?

aklımda hep vardı ama benzinli işte diyordum aklımdaki para 34 35 liraydı maksimum 40 hiç yoktu 2009 2010 model dizel h kasaya 39 38 isteyince millet ona vereceğime o parayı yeni kasayı alırım dedim iyikide almışım keyfine diyecek yok aracın fena valla :) tavana parlak folyo yaptırcam kalite durumu nedir bunların farkediyormu çok?

normalde biz yapıyoruz yardımcıda olabılırım sana kalite farkı gorunuste yok gibi birsey ama malzemede farkedıyor suyu yada gunesı gordugunde kenarlardan salma yapabılıyor :)

guneşı görunce saliyor aynı keza+kar suyu guneş vurdugunda şişiyor folyo atma yapiyor folyo yaptirirkene dikkat et garanti veren yere yaptir samet

guneşı görunce saliyor aynı keza+kar suyu guneş vurdugunda şişiyor folyo atma yapiyor folyo yaptirirkene dikkat et garanti veren yere yaptir samet

bunları hangı folyo yapıyor yaa getir ben sana cekeyım folyaa acarsa tekrar tekrar yapıcam söz sanaa 2 arabamı kapladım onun dısında bısında musterılerın araclarınıda kapladım bırı bıle gerı gelmedı :) fark varrrr :rakir:

ben yaptirdim memnun olmadim kardeşim sökturdum zaten muaynede gecmiyor ruhsata isletmek gerek uzun vade kullanmak istiyosan Kimse duzgun ugrasmiyor mundar oluyor biliyosan bu isi garanti veriyosan sametinkini yapin işte

ben yaptirdim memnun olmadim kardeşim sökturdum zaten muaynede gecmiyor ruhsata isletmek gerek uzun vade kullanmak istiyosan Kimse duzgun ugrasmiyor mundar oluyor biliyosan bu isi garanti veriyosan sametinkini yapin işte

en iyi şekilde yaparım sorunda cıkmaz ama kendisi bilir eger ruhasatada işletirsen on numara muayneyede de sorun cıkmaz bakarsın keyfine istersen ulaşırsın özelden

metın angellerı orjınal hella sıyah tabanlı farlarla degıstırıyorum kardesım bugun arkadasla takas yapcam kararsızım :D

metın angellerı orjınal hella sıyah tabanlı farlarla degıstırıyorum kardesım bugun arkadasla takas yapcam kararsızım :D
üstüne para veriyormu sonucta angellar fıyatları yuksek alırken ayaklarına motoruna fln baktırda al derım yama kaynak fln varmı dıye ben ustune 100 150 tl para almadan tks yapmazdım :)

üstüne para veriyormu sonucta angellar fıyatları yuksek alırken ayaklarına motoruna fln baktırda al derım yama kaynak fln varmı dıye ben ustune 100 150 tl para almadan tks yapmazdım :)
150 tl alcam ustune bendekı xzenon ampullerı vercem oda ustundekı herseyı vercek ondada zenon var arabanın ustune degıstırme yapcaz yanı 1,veya2, ay sonra orjınal merceklı far alcam sımdılık takas edıyorum farlar astra turbo farları :D

Geri