resim koyarmısın aracın önden ve sis farları ayrı ayrı resimler ve bizimle paylaşırsan daha iyi yorum yapabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam bu konu ile ilgili bir şey sormak istiyorum arka ve önleri aynı buton ile yaka bilirmiyim yani önlere sigorta ve röl takarak. teşekürlerİdris kardeşim. Sigorta kutun bunun gibidir. Far anahtarının altındaki gözü çıkarıp buna ulaşabilirsin.
Burada en üstte siyah renkli rölelerden en sağdaki arka sis rölesi. Onu çıkarıp hemen solundaki yuvaya tak. Arka sislerin sigortası bıçaklı sigorta sıralarından üstten ikinci sıranın soldan ikinci olan. Resimde ters 10 olarak görünen.
Ön sislerin sigorta yuvası en üst sırada sağdan üçüncü. Resimde yuvası boş görünüyor. (Sağında ters bir 7.5 var). Bunları yer değiştirdinmi ön sislerin hazır.
teşekkürler. şimdilik sislerde kararsızım soyle sizin taktıklarınızdan mı alsam yoksa orjınal mi alsam diye tereddutum var yapacağım zaman yardım alırım aracım kırmızı sıyah olarak daha sık olur sızın modelden alırsam diye dusunuyorumTabiiki yapabilirsiniz. Arka sis rölesi çıkışından ek alıp önlere direkt bağlayabilirsiniz. Ama ilave paralel röle ve sigorta daha sağlıklı olur. İhtiyacınız olan şema varsa yardımcı olabilirim
arka sislerin röle ve sigortasını sökmeden önler içinde sigorta ve röle bağlarsanız. far anahtarını da köprüleme yöntemiyle birleştirdiğinizde her ikisini de aynı düğme sayesinde açıp kapayabilirsiniz...
bu şekilde yapmak kafama yatıyor, çünkü far anahtarı için masraf yapmıyoruz hem görüntüde orijinal kalıyo yalnız sormak istediğim aklıma takılan 2 soru var.
1. arka Sis'in röle ve sigortasının değeri ön sisle aynımı, yada bu sigortaların değerleri hep eşitmi. sonuçta ön sis daha fazla güç istiyor(arkanınkileri öne takıcağız ya)
2. bu şekilde yaparsak arka sisler iptal olucak, muayene istasyonunda muayeneden kalmayalım çünkü farlara stoplara çok dikkat ediyolar ağır kusurlu kalmayalım?
sizden cvp bekliyorum, iyi günler.