ASTRA G sis farları

eniştemin arabası 2000 astra ya sis farı taktırdık ancak hiç memnun kalmadı.ön tamponu kestiriyorsun içeri düğme yerleştiriyorsun sigortası derken hepsi ayrı bir dert oldu yani:(

bende ondan korktum zaten tesisat çok alengirli olcak uraşmaya değmez diyorum ama çok çıplak duruyor böyle

bu aracı orjinali gibi sis farlı yapmak için 1000 - 1500 lira arasında masraf yapmak gerekir. (tamponunda değiştiğini sayarsak)
keserek biçerekte zor olur bence iyi düşünün arkadaşın dediği gibi size dert olmasın sonra

Keserek, biçerek derken dekopajla 10 dakika, ve elektrik tesisatı dediğiniz olay da maximum o kadar. tamam anahtar konusunda haklısınız bende arka sise bağlattım, arka stoplarım boyalı olduğundan fazla rahatsız etmiyor. Tabiki en güzeli orjinal yöntemler ama 1000ytl sis için çok pahalı bence. Bizdeki tampon çözüm diyelim.

tampon değişimine gerek yokki bütün tamponlarda sis farı yeri yok araçlara takılacağı zaman kesiliyor

üyelerimizden biri yaptı bu işlemi (SATKOMANDO GAM 77) .. arka sisleri parklara bağladı , ve tuşu ön sisler için kullanıyor.. fakat yeterli verim alamadı.. role gerekiyor diyor.

arkadaşlar bende daha 2 hafta çnce sis taktırdım aksaraydan çiftini 50 ytl ye aldım daha sonra iyi bir elektrikci buldum ben hiç elemedim adam kendisi tamponu deldi kesti biçti içeriden sisleri taktı daha sonra tesisatı çekti dediki arka sis düğmesine bağlayayım mı ben kesinlikle istemedim bunu sebebide arka sisleri yakabilmen için mutlaka farları açman gerekiyor buda sisleri yanlız başına kullanamayacağın anlamına geliyor.ama sol taraktaki far düğmesinin altında ki torpidoyu söküp içine küçük bir düğme koyduk yani beni dışımda birinin bulması imkansız oldu tesisatı da on numara çekti sigorta falan ta teşekküllü oldu yani ampuller hariç 50 ytl aldı çok ta güzel oldu yani bu işin maliyeli bana 100 ytl oldu.

önce
http://www.resimupload.com/ds242263696_A.html

sonra
http://www.resimupload.com/ds658752938_25042008.html

ds658752938_25042008.html

Son düzenleme:
hocam madem çok çıplak duruo diosan taktır ama tesisatını çektirme nedir yani

zaten normal havada sis farı yakmak yasak 8,5 ytl cezası var ayrıca çok kroca gelio bana görmemiş gibi oluo benim düşüncem tabi..

Geri