ASTRA G sis farları

sis havası ayrı hele angellarla bi uyum sağlıyo

ayrıca kuzende aynı aaractan var tamponu oydurdu orjinal gibi duruyo hiç belli değil

eger kafana koyduysan elektrik işini yapcak usta var arka sislere bağlamadan ypar

farlarda opelin parcacısı deponun var sadee tamponu kesecek ustaya ulaşamıyorum

bence sen farları al elinde dursun işin gerisi hemen gelir :) bir bayi yada servisten alma direk opel oto yedek parcacısından alcan isim vermiyorum burda

istersen özelden bildiririm parcacının yerini

opelparcaci.com diye bir site var orda 23 ytl diyor tanesine uygun diyosan alıyım ordan yoksa özelden mesaj atarsan sevinirim

ben şimdilik arka sislere bağladım park yanarken açtınmı sadece ön yanıyor kısa farı açtınmı ön sönüp arka yanıyor tekrar bastınmı yine ön sis haa komple park ve sisi kapatıp kısa farda açtınmı ön arka sis ikisi berabar yanıyor simdilik idare eder yazın orjinal gözüksün diye sisli tip far anahtarı alacam

bende arka sise bağlattım ama parklar açıkken ön sis yanmıyor sadece kısalar açıkkken yanıyor sisler bundada arka sisle beraber yanıyordu bende arkadan gelen rahatsız olmasın diye arka sisin sigortasını çıkardım sadece farlar açıkken ön sislerim yanıyor
siz nasıl parklarla ön sisi yaktınız arka sis butonuyla

zaten sistem hazır bir röle birde 15a sigorta takmak yeterli olacaktır düğme için orjinal olsun derseniz 110-120 tl ha yan sanayide 10-30 tlye var birde 5 tlye elektrikçiye far anahtarından köprüleme sistemi denilen kablo attırırsanız fıstıkgibi olur

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 14:47 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 14:39 ----------

çetin45 adlı kardeşim siz büyük bi ihtimal arka sis rölesinden ön sis rölesine köprüleme yaptınız ben far anahtarından köprüleme yaptım ve ilk yorumdaki gibi oldu 1.park açıkken arka sis düğmesine bastıığım zaman tek ön sis yanıyor 2.kısa farı açtıktan sonra yine sis düğmesine bastığım zaman ön sis sönüp arka sis yanıyor 3.farları kapattıktan sonra ilk baş kısa farı açıp sonra sis düğmesine bastığım zaman ön arka sis beraber yanıyor toplam 2 modlu oldu benim devrem

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:06 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 14:47 ----------

Pehlivanoğlu adlı kardeşim çok doğru söylüyorsun ama ben elektrikçiye gittim yaptırdım hiç memnun kalmadım sisleri 180TLye aldım orjinal gm alman malı elektirikçide 180 liraya yaptı dedim sen ne yapıyon sanki bana yeniden sis farı devresi yapıyo lan zaten kablo hazır soketi var orjinal fabrika koymuş bir röle ve sigorta bağlayacak tamam far anahtarını hallettim zaten elektrik bilgim var BU İŞİ SAKIN ACELEYE GETİRMEYİN benim bi aceleci babam var bir gün kaportacıya gittik adam orjinali gibi yapacak (tamponu söküp sis yuvalarını orjinal boyutunda kesip kapağını sis'i orjinali gibi alıştıra alıştıra takacaktı sabah bırakıp öğlen üç gibi alıp elektrikçiye gidecektik) oda niğdenin en iyi oto elektrikçisi gerçi gitmeye gerek yok ben takardım bir röle bir sigorta xenonuda yanlış takmış zaten yawşak köye gider ken jandarma çevirdi aynen böyle dedi; sislerin çok göz alıyor bide niye yakıyon 60 lira ona gitti toplam 40 tlye olacak iş bana 300 tlye maal oldu sakın si olun acele davranmayın .

far anahtarının içine 4 bacaklı swich mi attın diğerine nasıl köprüledin ben buradaki elektrikçiye bi türlü anlatamadım öyle oluyormuş dedim o da röleden köprü attı

Geri