Astra G xenon far yıkama

tabii orjinal acik pahali...

orjınala yakın bırsey yapılır astra h aşırı ucuk fıyat :D

ordaki rakamlar referans olmasi acisinda demistim tabiikide sifir alinmaz, ama cikma bulunur vectra c cikma memeler ile baska platformda bir arkadas yapmisti, pompa zaten ebayde cok var 10 pound a..

pompa 40 tl
memeler cikma 30 tl
boru 30 tl
tank 30 tl
role 5 tl (cikma bir suru yada tofas rolesi oluyor diye biliyorum)

yani rakam cikma parcalar ile cok olmaz.. yada ebay den
mesela

vectra c memeleri
http://www.ebay.de/itm/OPEL-DUESE-S...817110510?pt=DE_Autoteile&hash=item1c2142cdee

Buda GM Pompa Ayni merak etmeyin :D

http://www.ebay.de/itm/4404790-Mova...684792969?pt=DE_Autoteile&hash=item2eb9beec89

neyse ornekler bu kadar...

arkadaşlar ben opel yetkiliservisten aldım fiskiyeleri opc modeli toplam 80 tl verdim ebaydan pompayı aldım geriye boru ve tank kaldı zamanım olursa resimlerini koyarım

arkadaşlar ben opel yetkiliservisten aldım fiskiyeleri opc modeli toplam 80 tl verdim ebaydan pompayı aldım geriye boru ve tank kaldı zamanım olursa resimlerini koyarım

tanesi 40 tl çok iyi tankın sıfırı burda sormuştum 30 tl dediler. far yıkamalı olanı.

iste bunu diyorum bende :D

uygun olsa yapılır fıyat ne kadarda uygun olsa 200 papell buluyor :D

merhaba arkadaslar tam anlayamadım konuyu ama g kasa aracımda xenon far var 6000K ve bikaç ay sonra muayeneye gireceğim buşekilde muayeneden geçebilirmiyim

merhaba arkadaslar tam anlayamadım konuyu ama g kasa aracımda xenon far var 6000K ve bikaç ay sonra muayeneye gireceğim buşekilde muayeneden geçebilirmiyim

merhaba erdem arkadaşım.

ben sana bildiğimi söyleyeyim. xenon far varsa mercekte olacak mercek varsa far yıkamada olacak.

xenon far dağıldığı için karşıdaki sürücüyü etkilediğinden trafiği tehlikeye atıyor. mercekle toparlanıyor. merceklerde küçücük toz yada çamur görünce görüş mesafesi azaldığı için far yıkama ile temizlenmesi gerekiyor. bu nedenlede far yıkama mecburi koşuluyor.

bildiklerim bunlar. ancak benim bildiklerimi çürüten birşey var. meganelar fabrika çıkışı mercekli farla çıkıyor. ama çoğunda far yıkama yok. onlar nasıl muayeneden geçiyor anlamadım.

ben merceklı merceksız far yıkamasız kac defa gırdım cıktım muayneye problem olmadı :D

Geri