Astra G xenon far yıkama

:):):):):)
sence satılırmı burak yetkili servisten taktırdım 2500 tlyi buldu yaptırmam

:):):):):)
sence satılırmı burak yetkili servisten taktırdım 2500 tlyi buldu yaptırmam
ne yaptın kanka sen :D
hayırlı olsun kazasız belasız kullan bulgardan getırtcem ılerde bende dusunuyorum kardesım pğc tampon bı başka

ne yaptın kanka sen :D
hayırlı olsun kazasız belasız kullan bulgardan getırtcem ılerde bende dusunuyorum kardesım pğc tampon bı başka

aynen öle bi farklı oldugu için döküldük paraları ben ocak sonunda gidicem bakıcam cid ekran + dijital klima bakmaya gidicem olmassa orada tanıdıklar var alıcam tam dolu bir astra gelcem buraya boşaltıp tekrar oraya götürücem arabada tek eksik bunlar kaldı birde jantlarım onlardan mahrumum 4x100 oldugu için :):):)

hayırlısı kardesım bursaya katılanlarada beklerız görusuruz can böyle uzaktan yazışmayız :D

hayırlısı kardesım bursaya katılanlarada beklerız görusuruz can böyle uzaktan yazışmayız :D

süper olur muratlada tanıştım geçen gün onada söledim buluşalım diye

aynen guzel olur kardesım gercı bu aralar bmv cıler ler takılıyorum sanayıde farklı oluyor hertelden calıyorum ınsallah görusuruz can ben otosansıtteyım cogu zamanlarda ordayım

evet yakın dan bakarsan bellı oluyor :D

astra g için gerekenlerin tam listesi

2qgx7.jpg

2qgx2.jpg

Ben de uzun zamandır far yıkama olayına girmek istiyorum,gezinirken gözüme şu set takıldı fıskiyeleri felan baya ufak gibi astra g nin tamponuna rahat olur diye düşünüyorum bilen kişiler bi bakabilirler mi fiyatı da makul 109TL belki topluca alırsak bişeylerde yaparlar =)

Komple set halinde fiskiyesi su deposu kablosu vs vs

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...raci-universal-far-yikama-seti-68523784/detay

Geri