Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bulunduğum yerde karbonlu astra g polen filtresi bulamadığım için audi a 6 polen filtresi taktırdım. eni yarım santim daha kısa, boyu yarım santim daha uzun. sizce bir şey olur mu arkadaşlar içime kurt düştü
yanlardan çok hafif hava alır sadece. bir şey olmaz bence çok etkilemez. ama kısa olan kenarlara hava geçmemesi için 2mm lik karton yada mukavva gibi birşeyler yapıştırabilirsiniz. karbonlu filtre takmakla en iyisini yapmışsınız. ne kadar para verdiniz filtreye acaba.
klima peteğinin tozlanmasini engellemekten başka pek işe yaramayan bir aparat. peteği söküp aralarının temizlenmesi çok zor olacağından konulmuş birşey. kenardan yarım santimlik aciklikla hicbirsey olmaz, kafana takma
klima peteğinin tozlanmasini engellemekten başka pek işe yaramayan bir aparat. peteği söküp aralarının temizlenmesi çok zor olacağından konulmuş birşey. kenardan yarım santimlik aciklikla hicbirsey olmaz, kafana takma